Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / Nők! Ti mit szerettek előjátéknak? Mitől izgultok fel a legjobban?
Figyelt kérdés
Leírnátok részletesen? Hol szeretitek, ha nyalnak, mitől izgultok fel, ti hogyan izgatjátok fel a pasitok?2014. máj. 11. 15:34
1/6 anonim válasza:
En imadom ha a pasim erzekien aztan vadul durvan harapdalja a nyakam mikozbe a keze elkalandozik en ugy izgatom fel h eloszor masszirozom odalenn majd a szamba veszem:)
3/6 BlackSword válasza:
én fiú vagyok, de a legjobb egy nagy szelet epertorta, csokiüntettel, tejszínhabosan smarties-zal megszórva bőségesen... dabum tccc...
4/6 anonim válasza:
Amikor látom, hogy a pasim elővette a bilincset és tudom, hogy pár perc múlva rajtam lesz és kiszolgáltatottságomban megerőszakol. Szóval ilyenkor elég, ha meglátom a "karperecet" az elején, utána nem sok kell már az orgazmushoz.
6/6 anonim válasza:
Miért lenne zsaru? Másoknak is lehet bilincsük!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!