Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már / ismertek olyan lányt, aki imádja belenyomni a lábát fiúk szájába?
Figyelt kérdés
Egyszer láttam ilyet filmben, és elég izgalmasnak tűnt.2014. máj. 11. 16:29
81/111 anonim válasza:
Én beletaposnák szaros bakkancsal a pofájába.
82/111 anonim válasza:
Egyél egy kis gyilkos galocás körmôt xD
83/111 anonim válasza:
baromi jo lehet elsem tudok képzelni jobbat
84/111 anonim válasza:
Nekem párom megteszi és közben veri a farkamat imádjuk csinálni:)
85/111 anonim válasza:
A sok gúnyolódó kommentből látszik, mennyire primitív itthon a szexuális kultúra. "ÚRISTEN, A LÁBÁT!", "LÁBGOMBÁT IS KÉRSZ? PFFF". Mit nem bírtok elképzelni azon, hogy egy férfi szereti puszilgatni, nyalogatni a párja lábait? Miért, az miért jobb, amikor szopnak meg nyalnak emberek olyan helyeket, ahonnan vizelet távozik?
88/111 anonim válasza:
Volt barátnőm akivel csináltam,de valójában én imádtam,ha ezt csinálja.
89/111 anonim válasza:
Volt egy barátnőm, aki néha a számba dugta a nagy lábujját. Csinált olyant is, hogy két lába közé fogta és úgy "fejt meg". Mégsem nevezhetném láb fetisisztának, mert nagyon kreatív volt, minden mást is megtett. Fotóztuk egymást és magunkat minden pózban. Ne kérjetek, nem küldök! :-)
90/111 anonim válasza:
Nem imádom,de ha akarja megteszem, feltéve ha szereti a nagy lábat
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!