Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kofferbe jó pakolni, de szégyen vele utazni? Ez tényleg igy van?
Ez úgy, ahogy van egy nagy baromság!
Először is, mindenkinek más a jó. Másodszor pedig azért nem fogsz elutasítani egy lányt, mert nagy a feneke. Most randizok egy lánnyal, aki nem az a kimondottan vékony típus, de ettől függetlenül nagyon aranyos, kedves, vicces és nagyon jó fej :) Mondta is a múltkor, hogy nagyon meglepődött amikor elhívtam randizni, mert azt hitte nekem csak a nagyon jó testű lányok tetszenek stb...Aztán felvilágosítottam, hogy ezen én már 16 éves koromban túl voltam és azóta a belső sokkal jobban érdekel!
Ha komoly dolog lesz belőle, akkor is büszkén fogok vele végigsétálni a strandon, a buszmegállóban vagy bárhol máshol! Nem érdekel más véleménye, mert ha szeretek valakit, akkor gy szeretem ahogy van és nem úgy választok magamnak barátnőt, hogy előtte megkérdezem az ismerősi köröm, hogy szerintetek jól néz-e ki xy lány...
Szerintem van benne valami
nem minden esetben de átlagban szerintem így van
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!