Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy kofferbe jó pakolni, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy kofferbe jó pakolni, de szégyen vele utazni? Ez tényleg igy van?

Figyelt kérdés
Miben más a szex egy kövérebb nővel? És ha már tényleg jó vele minden, miért ciki felvállani?
2014. máj. 11. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem próbáltam, és nem is tervezem.
2014. máj. 11. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Elég baj az, hogy ha valaki nem meri felvállalni a saját ízlését mások előtt.
2014. máj. 11. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez úgy, ahogy van egy nagy baromság!

Először is, mindenkinek más a jó. Másodszor pedig azért nem fogsz elutasítani egy lányt, mert nagy a feneke. Most randizok egy lánnyal, aki nem az a kimondottan vékony típus, de ettől függetlenül nagyon aranyos, kedves, vicces és nagyon jó fej :) Mondta is a múltkor, hogy nagyon meglepődött amikor elhívtam randizni, mert azt hitte nekem csak a nagyon jó testű lányok tetszenek stb...Aztán felvilágosítottam, hogy ezen én már 16 éves koromban túl voltam és azóta a belső sokkal jobban érdekel!

Ha komoly dolog lesz belőle, akkor is büszkén fogok vele végigsétálni a strandon, a buszmegállóban vagy bárhol máshol! Nem érdekel más véleménye, mert ha szeretek valakit, akkor gy szeretem ahogy van és nem úgy választok magamnak barátnőt, hogy előtte megkérdezem az ismerősi köröm, hogy szerintetek jól néz-e ki xy lány...

2014. máj. 11. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
"Nagy kofferbe jó pakolni" a hájas dgadék csajok önvigasztalo szövege. Van aki azt szereti, van aki ráfanyalodik, van aki nem. Kb ennyi a valoság.
2014. máj. 11. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Felfogás kérdése. Nekem például nagy a fenekem, tökmindegy, hány kiló vagyok. A párom nemhogy nem zavarja, kimondottam imádja! Néha én érzem cikinek, hogy akárhol vagyunk, reflexből fogdossa :D Soha fel nem merült, hogy ciki lenne.
2014. máj. 11. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 vagyok, viszont találkoztam már olyannal is, aki ezt nagyon gáznak és szégyellnivalónak találta. Szerintem egyszerű a megoldás: aki így gondolkozik, ne nagy fenekű nővel kezdjen :)
2014. máj. 11. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell kövérnek lenni, hogy nagy, kerek popsid legyen...
2014. máj. 11. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem van benne valami

nem minden esetben de átlagban szerintem így van

2014. máj. 11. 20:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!