Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok volt már gyorstüzelő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok volt már gyorstüzelő pasitok?

Figyelt kérdés
Ti hogyan küzdöttétek le a problémát?
2014. máj. 11. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Volt. Az elsőn gyorsan "átsegítettem" és a második volt az igazi.
2014. máj. 11. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Volt:) Gyakoroltunk:D
2014. máj. 11. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy két-lökés és muszáj megállni. Sőt már egy-két érzéki sóhaj is megteszi a hatást. :S
2014. máj. 11. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen ráadásul őt nem is érdekelte ő elélvez és kész. Aztán mondtam neki hogy akkor no gumi és ha nem akar teherbe ejteni akkor bírni fogja. Ekkor lassított, megállt ha úgy érezte hogy elmegy. Párszor belém engedte, de szépen lassan hozzászokott és már egész jó volt vele én is elélveztem. :)
2014. máj. 11. 22:05
 5/5 A kérdező kommentje:
És nem zavartak a megállások? Nem estél ki a "ritmusból"? (főleg ha az orgazmus előtt nem sokkal kellett megállnia)
2014. máj. 11. 23:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!