Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan vágyatok, amit még nem tudtatok megélni?
Szeretnélek mégjobban megismerni, kiismerni titeket, ezért érdekelne, mik azok a vágyaitok, amikről pl. élőben, vagy egy kapcsolatban nem szívesen beszélnétek. Ha ide nem szeretnétek leírni, nyugodtan írhatjátok privátba is. Előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat.:)
21F
Nekem csak egy, vagyis kettő, de össze függ.
Szeretnék feleséget és gyerekeket.
De szexualitásban már mindent megtettem, amit akartam.
Van.
Nem kérek jelentkezőket.
26/N
2.
Nem írtad le mi az, így nehéz lenne barmire jelentkezni.:D Lehet Elemi ösztönbe illően jégvágóval akarod szíven szúrni a pasikat lovagás közben.:D
2 pasival lenni.
Felcsatolhatóval játszani.
Bilincs, kikötözés.
BDSM. Nagyon szeretném ha irányítana és uralkodna a felettem párom . Jó lenne teljesíteni a parancsait, ha pedig ellenszegülnék akkor megbüntetne. Szóval az alárendeltség és a fájdalom lenne a legnagyobb vágyam. :)
19/L
4.:D én mindig arra törekszem, aki mellettem van úgy érezze semmit nem kell szégyellnie, és nincs tabu, deeee... Felcsatolhatóval? Atya gatya:D Na erre speciel nem vállalkoznék.:D
5. Ha ezt eddig nem merted mondani a pasidnak, szerintem nyugodtan. Nem fogja meglepni, eddig nem találkoztam olyan nővel, akinek ez ne jönne be.:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!