Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, van olyan vágyatok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan vágyatok, amit még nem tudtatok megélni?

Figyelt kérdés

Szeretnélek mégjobban megismerni, kiismerni titeket, ezért érdekelne, mik azok a vágyaitok, amikről pl. élőben, vagy egy kapcsolatban nem szívesen beszélnétek. Ha ide nem szeretnétek leírni, nyugodtan írhatjátok privátba is. Előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat.:)

21F

2014. máj. 11. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem csak egy, vagyis kettő, de össze függ.

Szeretnék feleséget és gyerekeket.

De szexualitásban már mindent megtettem, amit akartam.

2014. máj. 11. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Van.

Nem kérek jelentkezőket.

26/N

2014. máj. 11. 19:47
 3/7 A kérdező kommentje:

2.

Nem írtad le mi az, így nehéz lenne barmire jelentkezni.:D Lehet Elemi ösztönbe illően jégvágóval akarod szíven szúrni a pasikat lovagás közben.:D

2014. máj. 11. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:

2 pasival lenni.

Felcsatolhatóval játszani.

Bilincs, kikötözés.

2014. máj. 11. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

BDSM. Nagyon szeretném ha irányítana és uralkodna a felettem párom . Jó lenne teljesíteni a parancsait, ha pedig ellenszegülnék akkor megbüntetne. Szóval az alárendeltség és a fájdalom lenne a legnagyobb vágyam. :)

19/L

2014. máj. 11. 20:04
 6/7 A kérdező kommentje:

4.:D én mindig arra törekszem, aki mellettem van úgy érezze semmit nem kell szégyellnie, és nincs tabu, deeee... Felcsatolhatóval? Atya gatya:D Na erre speciel nem vállalkoznék.:D

5. Ha ezt eddig nem merted mondani a pasidnak, szerintem nyugodtan. Nem fogja meglepni, eddig nem találkoztam olyan nővel, akinek ez ne jönne be.:D

2014. máj. 11. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Hármasban csinálni s a harmadik személy nő legyen csak még nem kaptam olyan nőt aki benne lenne a dologban
2014. máj. 11. 21:36

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!