Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogy viselkedtek a lánnyal alkalmi szex közben?
Ha egy lánnyal nem vagytok együtt,csak egyszeri alkalommal szexeltek,csókolóztok közben vele? Adtok neki az aktus közben homlokpuszit,utána hosszan fekszetek ölelkezve? vagy ezek akár többet is jelenthetnek? Lányok,veletek hogy viselkednek ilyen alkalmakkor?
19L
Annyi van, hogy nekem jó legyen, a többi nem érdekel.
20/F
Homlokpuszit szo patás után adok neki. Azért van a női homlok, hogy cumi után legyen hová puszit adni, nem tudtad? :)
Igen, adok csókot kúrelés közben neki. Fekszünk is ölelkezve.
2x volt ilyenben részem, akkor az egész flörtölésből indult, majd csókolózás, ezután vetkőztetés és szex, közben volt csók is. Mintha egy kapcsolatban lennénk, csak sokkal izgalmasabb, kiszámíthatatlanabb, hevesebb. Utána pedig mindkét esetben összebújva aludtunk el, de másnap reggel nem volt se csók se semmi, mert tudtuk, hogy ez erről szólt.
22/L
Hehe... hát én csak egyszer voltam még így fiúval, de hosszas csókolózással kezdtük az egészet, aztán simogattuk egymást, volt egy laza kis oboa, és csak aztán a szex. Többféle pózban csináltuk, ahogy éppen jól esett. Amikor látta, hogy nem bírom az anált, rögtön kivette... :D Arra viszont nem volt lehetőségünk, hogy hosszan ölelkezve feküdjünk. :(
Szerintem nagyon korrekt partnert kaptam, kétszer voltam vele együtt... :) De sajnos nincs mindenkinek ekkora szerencséje.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!