Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szex közben, mondjuk kutyapózban mennyire fér bele nálatok, ha a partneretek becsúsztatja az egyik ujját a popsitokba?
Figyelt kérdés
Csinálták már ezt veletek? Milyen volt? Kort is írjatok, köszönöm!:)2014. máj. 11. 21:59
11/18 anonim válasza:
Engem teljesen hidegen hagy ha a fenekemet piszkálják.
Sőt inkább kellemetlen.
12/18 22L válasza:
2. attol hogy neked csak ribik jutottak az nem azt jelenti hogy mindenki az...
13/18 anonim válasza:
Utána cseréljetek, és ő is nyomja fel az ujját a se**edbe! meglátod mennyire "jó" érzés"
Egy ilyen után a bezárt vasrácsos ablakon keresztül vágnám ki ágyastul a pasit.
14/18 anonim válasza:
Ha megbeszéltük előtte, esetleg, de ha spontán lenyomna egy ilyet, hááát, nagyon kiosztanám, mert kellemetlen.
15/18 anonim válasza:
üdv mindenki kedves13.azt gondolom azért vagy ilyen véleményel mert ezen a téren kényeztetés nem ért persze nem baj hogy ezt gondolod de nem sok nő van ezzel igy én például szivesen ki is ny...lom aztaz igényes és szép női hátsót pu...ci tol a fenékig szerintem a lényeg hogy egy nő kellő képen be legyen indolva és akkor olyan dolgokat is beválal hogy még ő maga sem gondolta volna és akkor már sok minden bele fér:)))
16/18 anonim válasza:
Kedves 13-as állok elébe:) Látom te is kedveled a BDSM-et:)
18/18 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki, ha csinálná. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!