Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nők és hölgyek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők és hölgyek? Megengednétek a párotoknak.

Figyelt kérdés
azt hogy a szátokba élvezzen, ha tudnátok hogy még soha egy nőnek sem élvezett a szájába és vágyna rá. Mindenben támogat titeket tökéletes odaadó társatok a mindennapokban. Vagy túl nagy kérés ez? 25F
2014. máj. 11. 22:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Huhh akkor nálunk nagy probléma van. Évek óta együtt vagyunk de ezt nem teszi meg nekem. Pedig tudja mennyire vágyom rá. Én mindent megadok neki nem csak az ágyban, nagyon szeret is. Szerintetek akkor miért nem adja ezt meg nekem?
2014. máj. 11. 23:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Mert van olyan, akinek ez undorító. Valaki nem bírja az állagát, öklendezik tőle. Nem minden ember egyforma.

Neked is biztos van olyan dolog, amit nem tennél meg.

2014. máj. 12. 10:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A nagy probléma nem itt kezdődik, hanem ott, hogy szerinted egy kapcsolatban ez a nagy probléma. Talán a szeretet és a megbecsülés fontosabb dolgok ennél. Én megteszem a páromnak, de azért mert így szeretem az orális szexet. Ha valamiért taszítana, akkor hiába szeretném a fiút, nem tenném meg. Azért, mert ő nem akarja, hogy a szájába élvezz, attól még nagyon szerethet téged. Ui.: egy tanács: válts taktikát. Mond, hogy már nem is érdekel az egész és te mond, hogy ne is csinálja! Figyeld meg, hogy egy idő után ő akarja majd! A nők már csak így vannak összerakva! :-)
2014. máj. 12. 10:23
 14/18 anonim ***** válasza:
55%

Igen, igen... ilyenkor jönnek az ilyen nagy "szerető" emberek, akik érzelmileg próbálnak rávezetni, és bűntudatot kelteni, mint ahogy a kedves 05-12 10:23-as, meg a 05-12 10:09-as teszi! Jah, hogy ő is nőből van... Értjük már!

ÉS ITT MOST REMÉLEM, HOGY A SOK IDIÓTA FRUSKA, MEG P*CSA FIGYELNI FOG, MERT AMIT SZAJKÓZNAK, AZ NEM KIFOGÁS! CSAK DUMA...

Egy rövid sztori: Én, amikor összejöttem az én akkori első párommal szűzként, UTÁLTAM orálisan csinálni neki! Egyszerűen, ha a nunijához kerültem, volt, hogy a hányinger kapott el! De szerelmes voltam belé, és mivel szerettem, nem érdekelt, hogy hányingerem van-e, csináltam! Láttam azt az arcán, hogy élvezi, becsukta a szemét, és nyögött... Egyszerűen beindított és még jobban ösztökélt arra, hogy csináljam neki, mert evvel JÓT TESZEK! És láss csodát, mi történt? Elmúlt a hányinger! Az, hogy neki csináltam, és a szerelmemnek (igen... az, akit szeretek, és nem csak úgy az egekbe kiáltom, meg teszem az agyam, miközben az érzéseim a közelébe nincsenek annak, amit mondok - mint egyesek) az egyszerűen beindított, és még jobban arra ösztökélt, hogy csináljam - és azért a nuninak is van egy olyan szaga.... Szóval ennyi, és nem más!

Mi a tanúság? Az, hogy ilyen idióta p*csákkal nem kell foglalkozni! Aki szeret, az meg fogja tenni! Gondold csak magad bele az egészbe Kérdező! De komolyan... Ha neked elmondaná a párod, hogy mit szeretne kipróbálni, vagy mi az, ami felizgatja, te nem tennél úgy (költői kérdés)?

De hogy válaszoljak is röviden: egyáltalán nem az, sőt! Alap dolog lenne.

Amennyiben meg ha 1x sem akarja kipróbálni veled, DOBD! Azért írom, hogy legalább 1x, mert nem is engedi, hogy ki próbáljátok. Mert ha tényleg hányna, meg összeesne, meg mittudomén (amit azért valljunk be: nevetséges lenne), akkor tényleg okés a dolog. De legalább megpróbáltátok. Ha nem képes megtenni érted ennyit sem, akkor a párod csak egy önző nő... Egy kapcsolat meg pont, hogy nem az önzőségről szól. Mutasd meg neki a válaszokat nyugodtan, hadd örüljön, és essen vissza la a földre picit!

És evvel lezártam!

Neked pedig kitartást! :)

22/F

2014. máj. 16. 12:04
 15/18 Nittyke ***** válasza:
ja en sem idegenkedek tole, csak szar ha sorozik mert akkor nagyon keseru
2014. máj. 16. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:
8%
#14 (taps) ennél szebben megse lehetett volna fogalmazni :O ment a zöldkézz
2014. máj. 16. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Az én páromnak én voltam az elso, aki megengedte, nem is csak megengedtem, de megkértem rá, ill. megkérdeztem, hogy szeretné-e, mert én szeretem. Elképzelheted az oromét :)
2014. aug. 8. 18:28
 18/18 A kérdező kommentje:
Eltudom képzelni, én is úgy reagálnék! Szerencséje van a párodnak.
2014. aug. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!