Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők és hölgyek? Megengednétek a párotoknak.
Mert van olyan, akinek ez undorító. Valaki nem bírja az állagát, öklendezik tőle. Nem minden ember egyforma.
Neked is biztos van olyan dolog, amit nem tennél meg.
Igen, igen... ilyenkor jönnek az ilyen nagy "szerető" emberek, akik érzelmileg próbálnak rávezetni, és bűntudatot kelteni, mint ahogy a kedves 05-12 10:23-as, meg a 05-12 10:09-as teszi! Jah, hogy ő is nőből van... Értjük már!
ÉS ITT MOST REMÉLEM, HOGY A SOK IDIÓTA FRUSKA, MEG P*CSA FIGYELNI FOG, MERT AMIT SZAJKÓZNAK, AZ NEM KIFOGÁS! CSAK DUMA...
Egy rövid sztori: Én, amikor összejöttem az én akkori első párommal szűzként, UTÁLTAM orálisan csinálni neki! Egyszerűen, ha a nunijához kerültem, volt, hogy a hányinger kapott el! De szerelmes voltam belé, és mivel szerettem, nem érdekelt, hogy hányingerem van-e, csináltam! Láttam azt az arcán, hogy élvezi, becsukta a szemét, és nyögött... Egyszerűen beindított és még jobban ösztökélt arra, hogy csináljam neki, mert evvel JÓT TESZEK! És láss csodát, mi történt? Elmúlt a hányinger! Az, hogy neki csináltam, és a szerelmemnek (igen... az, akit szeretek, és nem csak úgy az egekbe kiáltom, meg teszem az agyam, miközben az érzéseim a közelébe nincsenek annak, amit mondok - mint egyesek) az egyszerűen beindított, és még jobban arra ösztökélt, hogy csináljam - és azért a nuninak is van egy olyan szaga.... Szóval ennyi, és nem más!
Mi a tanúság? Az, hogy ilyen idióta p*csákkal nem kell foglalkozni! Aki szeret, az meg fogja tenni! Gondold csak magad bele az egészbe Kérdező! De komolyan... Ha neked elmondaná a párod, hogy mit szeretne kipróbálni, vagy mi az, ami felizgatja, te nem tennél úgy (költői kérdés)?
De hogy válaszoljak is röviden: egyáltalán nem az, sőt! Alap dolog lenne.
Amennyiben meg ha 1x sem akarja kipróbálni veled, DOBD! Azért írom, hogy legalább 1x, mert nem is engedi, hogy ki próbáljátok. Mert ha tényleg hányna, meg összeesne, meg mittudomén (amit azért valljunk be: nevetséges lenne), akkor tényleg okés a dolog. De legalább megpróbáltátok. Ha nem képes megtenni érted ennyit sem, akkor a párod csak egy önző nő... Egy kapcsolat meg pont, hogy nem az önzőségről szól. Mutasd meg neki a válaszokat nyugodtan, hadd örüljön, és essen vissza la a földre picit!
És evvel lezártam!
Neked pedig kitartást! :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!