Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti is szoktatok így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti is szoktatok így erőszakoskodni?

Figyelt kérdés
Barátság extrákkal kapcsolatban néha kielégítjük egymás vágyait viszont cuminál erősen megnyomta a fejem majd mivel kikötöttem, hogy a fejemhez ne merjen érni próbáltam erőmből elvenni a fejem de ő szorosabban fogta és végül kiderült, hogy azért mert a számba akart elmenni. Hát nekem tök kellemetlen volt utána rohantam hányni majd mikor számonkértem, hogy miért nem beszélte meg velem, hogy mit akar annyit válaszolt, hogy mert úgyse lettem volna benne. Más pasi is szokott ilyet csinálni vagy csak én fogtam ki egy nagyonhülyét?
2014. máj. 11. 22:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

akkor én is idióta vagyok :D

ennyit a nagy barátságról, megerőszakolta a szájad.. ennyit rólad, mert még beszélsz vele

2014. máj. 11. 22:10
 12/19 anonim ***** válasza:

10-es.

Látod, itt van +1 példa a többi millió példa mellé.

Légy bunkó, és boldog leszel. A szíveket meg ne felejtsd el összetörni, úgy lesz teljes a dolog. Akkor le se vakarhatod magadról.

2014. máj. 11. 22:11
 13/19 A kérdező kommentje:
11 képzeld el nem beszélek már vele de nem ez a fő ok amiért nem.
2014. máj. 11. 22:11
 14/19 anonim ***** válasza:
44%

barátság extrákkal=ku...válkodás ingyen

ne csodálkozz ,hogy ilyen a magadfajta lányokat én se nézem semmibe

f19

2014. máj. 11. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
13 Hát miért nem beszélsz egy ilyen barátság "extrákkal" lévő baráttal?:DD
2014. máj. 11. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

Erre mondják, hogy aki k*rvának áll az ne sírjon, ha b*sszák!

Ha már szopsz akkor csináld rendesen és élvezetből vagy pedig sehogy.

2014. máj. 11. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem, velem soha nem volt ilyen senki.

És nem, attól sem érdemled ezt, mert nem kapcsolatban történik a szex szerelemből... Ha már valaki szexel a másikkal, szerintem kötelessége alap emberi normákat betartani.

Kérdező, én a helyedben soha az életben nem állnék szóba vele többet!

2014. máj. 11. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Erőszakoskodni soha!

- Hosszútávú, tartós kapcsolatban a partnerek igénye, vágyai általában maradéktalanul teljesülnek.

2014. máj. 11. 22:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak olyat csinálok amiről tudom hogy a csajt is izgatja/benne van, vagy legalábbis nem fogja rossz néven venni. Ez alap.

A csávó most vagy azt gondolta, ismerve téged, hogy nem fogsz túl nagy ügyet csinálni belőle, vagy úgy volt vele hogy semmire sem tart, és megérte neki a dolog, még akkor is ha megharagszol rá. Egyik esetben sem tisztel. Ilyen pasinak nem való barátság extrákkal, bár az is kérdés, hogy egyáltalán csaj való -e neki. Ezek azok a pasik akik otthon az asszony mellett k*u*rvához járnak, és azt alázzák, tárgyként kezelve. Amúgy téged is minősít, hogy ilyen pasi a legjobb barátod. Szerintem tudnod kellett hogy ilyen és mégis sz*e*xeltél vele. Szóval valahol megérdemled (ha nem legjobb barát lenne, akkor természetesen más lenne a helyzet).

2014. máj. 12. 01:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!