Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti is szoktatok így erőszakoskodni?
akkor én is idióta vagyok :D
ennyit a nagy barátságról, megerőszakolta a szájad.. ennyit rólad, mert még beszélsz vele
10-es.
Látod, itt van +1 példa a többi millió példa mellé.
Légy bunkó, és boldog leszel. A szíveket meg ne felejtsd el összetörni, úgy lesz teljes a dolog. Akkor le se vakarhatod magadról.
barátság extrákkal=ku...válkodás ingyen
ne csodálkozz ,hogy ilyen a magadfajta lányokat én se nézem semmibe
f19
Erre mondják, hogy aki k*rvának áll az ne sírjon, ha b*sszák!
Ha már szopsz akkor csináld rendesen és élvezetből vagy pedig sehogy.
Nem, velem soha nem volt ilyen senki.
És nem, attól sem érdemled ezt, mert nem kapcsolatban történik a szex szerelemből... Ha már valaki szexel a másikkal, szerintem kötelessége alap emberi normákat betartani.
Kérdező, én a helyedben soha az életben nem állnék szóba vele többet!
Erőszakoskodni soha!
- Hosszútávú, tartós kapcsolatban a partnerek igénye, vágyai általában maradéktalanul teljesülnek.
Csak olyat csinálok amiről tudom hogy a csajt is izgatja/benne van, vagy legalábbis nem fogja rossz néven venni. Ez alap.
A csávó most vagy azt gondolta, ismerve téged, hogy nem fogsz túl nagy ügyet csinálni belőle, vagy úgy volt vele hogy semmire sem tart, és megérte neki a dolog, még akkor is ha megharagszol rá. Egyik esetben sem tisztel. Ilyen pasinak nem való barátság extrákkal, bár az is kérdés, hogy egyáltalán csaj való -e neki. Ezek azok a pasik akik otthon az asszony mellett k*u*rvához járnak, és azt alázzák, tárgyként kezelve. Amúgy téged is minősít, hogy ilyen pasi a legjobb barátod. Szerintem tudnod kellett hogy ilyen és mégis sz*e*xeltél vele. Szóval valahol megérdemled (ha nem legjobb barát lenne, akkor természetesen más lenne a helyzet).
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!