Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy duci, de széparcu lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy duci, de széparcu lány szerelmes lenne beléd, és felajánlkozna neked, igent mondanál?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám, hogy nem szerelmes belém, hanem max. kíván. Mert ha szerelmes lenne, megszerezni akarna magának, és nem megalázkodva felajánlkozni egy numerára, hogy ezáltal egy kis ribinek nézzem.
2014. máj. 11. 23:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Szeretem a duci széparcú igényes csajokat, úgyhogy ha nincs barátnőm akkor elfogadnám az ajénlatát ;)
2014. máj. 12. 00:01
 13/18 anonim ***** válasza:
18%
Ne kezd sose ducival, ha jót akarsz magadnak. Szar az önbecsülésük. Dugnak veled, de utána majd megpróbál benned bűntudatod kelteni, meg egyéb módon rávenni, hogy jöjj vele össze. Aztán ha nem akarsz, majd elkezd hisztizni és mindenféle ijesztő dolgot csinálni, mint pl fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz, meg ilyenek. Ezek mind ilyenek. Kell neked ez??
2014. máj. 12. 00:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Én bevállalnám
2014. máj. 12. 06:46
 15/18 Blue-eyed ***** válasza:
Én már kaptam ilyen ajánlatot és persze, hogy nem hagytam ki! A ducibb lányok sokkal odaadóbbak az ágyban. Legalábbis akikkel én voltam sok minden finomságot kipróbáltunk. Imádom az ilyen csajszikat :)
2014. máj. 12. 07:47
 16/18 bloodbunny válasza:
Ilyesmiben sose kérj és sose fogadj el tanácsot, de ne is adj! Minden ember, minden helyzet más. Ami jó vagy rossz neked, az másnál lehet pont fordítva. Ha bárki megfogadja a tanácsodat és balul üt ki, téged fognak hibáztatni. Óhatatlanul te is azt fogod hibáztatni, aki a tanácsot adta. Ne mondd, hogy nem, mert nem igaz!
2014. máj. 14. 13:31
 17/18 bloodbunny válasza:

Felajánlkozni sokféleképpen lehet. Egy nő ezer módon tudja jelezni egy férfinak, hogy tetszik neki, és egy normális férfi ezt észre is veszi. Sőt, a kapcsolatok többsége így kezdődik. Ha nem tetszel egy nőnek, akkor viszont akárhogy nyomulhatsz, legfeljebb kiröhög.

Ha egy nő nem alkalmazza a hódítási fegyvertárát, hanem nyíltan felkínálkozik, ott valami gond van. A nők ezt a fegyvertárat ösztönösen tudják alkalmazni, a kislánykori játékokban pedig megtanulják a fortélyokat.

Egy normális férfi sosem nyomul nőkre - kivéve a gátlástalan macsókat, de azok is gyakran pofára esnek -, hanem figyeli a nők viselkedését. Ha jelzést kap, arra reagál. A nyílt felkínálkozás is egy jelzés. De azt, hogy erre érdemes-e reagálni, mindenkinek magának kell tudnia.

2014. máj. 14. 13:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. máj. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!