Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiuknak fanszőrzet epilálás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuknak fanszőrzet epilálás gáz vagy lehetetlen?

Figyelt kérdés
a fiuk mért nem epilálják? nincs olyan hogy ferfi epilator?
2014. máj. 12. 00:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%

Szóval melyik is az erősebb nem? :)

Össze vissza szarnátok magatokat egy epilálástól kényes kis fiúcskák! :)

2014. máj. 12. 01:23
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

11-es, akinek nincs herezacskója az ne beszéljen!

Epilálni azt olyan mintha egy fűkaszával gondoznád a virágokat a díszkertedben, mondanom sem kell, nagy mészárlás lenne. :)

2014. máj. 12. 01:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Miután a gyönyörű barátnőm azt mondta hogy egy férfinak szőrösnek kell lennie azóta meg borítva sem.
2014. máj. 12. 07:47
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 Mit gondolsz, nekünk herezacskó helyett nincs semmi más? Na dehogynem. :P
2014. máj. 12. 09:54
 15/20 A kérdező kommentje:
jóvammá azért ne az én kérdésemnél essetek egymásnak:D én azért nem borotválom mert rohadtul szúr utánna meg pattanásos is lessz nektek nem?
2014. máj. 12. 10:10
 16/20 anonim ***** válasza:
14-es nektek a fanszőrzet sima bőrön van, a herezacskó sokkal kényesebb.
2014. máj. 12. 12:10
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem mondanám mindenhol simának.

És amúgy is, nyilván a nőknek is van fájdalomküszöbe, ami ebben az esetben bizony sokkal magasabban van, mint nektek. :)

2014. máj. 12. 13:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Férfinál borzasztó GÁZ! Bár én nőben sem szeretem, ha csupasz.
2014. máj. 12. 17:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Hat eleg zsiros szovet az a Venusz-domb... A labamon az izom felett alig van egy kis bor alatti reteg, de puncinal nincs izom a szemeremcsonton...

Nem is epillalom ott...

2014. máj. 12. 18:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz ha egy férfi epilálja a fantszőrzetét. Én évek óta ezt teszem. A zacsinál borotválom, de a többi részen nem. Korábban borotvát használtam az intim régió szőrtelenítésére. De annak rendszeres használata csak erősítette a szőrt. Arról nem is beszélve kinek érzékeny a bőre, azt követően kipattog, szúr stb. Mióta epilátort használok, a szőrszálak gyengültek, vékonyodtak. A kezelés után a bőr sokkal szebb, tartósan sima marad, mint pl a borotválás után. Igaz a kezelés nem egy leány álom, de valamit valamiért.
2020. jún. 24. 00:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!