Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan emberek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan emberek, akik annyira szégyenlik a testüket vagy nemi szervüket, hogy csak sötétben vagy takaró alatt hajlandóak szeretkezni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem is volt egy barátnőm, aki csak félhomályban volt rá hajlandó. Kövérnek érezte magát és ez miatt gátlásos volt. Pedig egyáltalán nem volt kövér, kis felesleg volt rajta, de hát kin nincs? És hiába mondtam el neki többször, sose hitte el, hogy nem az.
2014. máj. 12. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
22%

Sajnos vannak. Én is találkoztam már ilyennel. Ha találnak hosszú távú partnert, akkor is a legjobb eset, hogy meg lesznek csalva!

Van lány és fiú ismerősöm is akinek a párja ilyen! Mindkét pár panaszkodik, nem kicsit.

Innen üzenem az összes ilyen szégyellős ...-nak, hogy jobb ha elfelejtik ezt, mert rá fognak ku.ni!

2014. máj. 12. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es!

Te egy akkora odvas paraszt vagy.

Ezek a dolgok mind nektek férfiaknak köszönhető, tisztelet a kivételnek

2014. máj. 12. 11:40
 4/6 Osynho ***** válasza:
Ja, a férfiak a hibásak. Mocskos disznók! :D
2014. máj. 12. 11:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Vicces, hogy fordítva senki sem gondol bele, csak női szemszögből...
2014. máj. 12. 11:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Én azért csináltam kis fénynél,mert kosz volt. A pasi nagyon jól nézett ki és én sem panaszkodhatok.
2014. máj. 12. 16:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!