Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nittyke kérdése:
Szerintetek ez perverzitás?
Figyelt kérdés
az lenne a gondom, hogy nagyon intenziven kivanom oral kozben(amikor adom es kapom is) azt, hogy jo lenne ha a fenekemet is izgatna a nyelvevel, de nem hiszem benne lenne ebbe meg ha higienikus is lenne minden, meg nem is merem mondani neki. De nagyon vagyakozom ilyesmire...ez perverzitas lenne vagy fetis vagy mitol van????2014. máj. 12. 12:02
2/6 anonim válasza:
Kell előtte zuhanyozni, jól megmosod a popsid és akkor lehet.
3/6 anonim válasza:
Onnan már csak egy lépés az anál sex is!
4/6 A kérdező kommentje:
megmosnam meg minden. analt probaltam mar sot neha szoktuk is csinalni, onnan van fertotlenitom belulre...szoval nem gond csak neki deee nem tudom annyira nem akarom ilyenek ele allitani hogy most tegye meg...
2014. máj. 12. 12:07
5/6 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg,hogy mi a véleménye azokról akik ilyet is csinálnak. A véleménye után majd kéred vagy nem.
6/6 anonim válasza:
Én szoktam nyalni a csajt mindenhol.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!