Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm emiatt nem fogja majd azt hinni, hogy nem szeretem őt eléggé? Valójában pont az ellenkezőjéről van szó, de sokkal fiatalabb nálam és nem akarom hogy bármiről is lemondjon miattam és engem tényleg nem zavarna mert biztos vagyok az érzelmeiben
Kedves Kérdező, szerintem hülyeséget csinálnál. Arra már gondoltál, hogy mi van, ha a barátod majd jobban bejön neki?
Egyébként meg fiatalok vagytok még, nem fog a kapcsolatotok örökké tartani, úgyhogy lesz még esélye a barátnődnek, hogy ezt is kipróbálja.
Ajánlom elolvasásra (hogy tudd, jól teszed amit teszel):
Osho: Szerelmesen
Dossie Easton - Janet W. Hardy: Szexbolondok illemtana
Azért az érdekelne, hogy őt izgatja jobban, hogy egy néger pasival legyen. Vagy Te szeretnéd őt olyan helyzetben látni?
Egyébként ilyen gondolkodással kár összekötnötök az életeteket szerintem!
Remélem a kedvesed is ilyen nyitott és bátor teremtés, mint te. Sok sikert a hármashoz és a házassághoz is! :)
Tudjatok mindent megbeszélni egymással. Egy kapcsolat nem azon múlik, hogy hányan fekszenek le egymással, hanem azon, hogy milyen a kommunikáció, hogy folyamatosan építik-e a kapcsolatukat, hogy segítik-e a másik fejlődését, hogy van-e szeretet és szabadság a kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!