Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátnőm emiatt nem fogja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm emiatt nem fogja majd azt hinni, hogy nem szeretem őt eléggé? Valójában pont az ellenkezőjéről van szó, de sokkal fiatalabb nálam és nem akarom hogy bármiről is lemondjon miattam és engem tényleg nem zavarna mert biztos vagyok az érzelmeiben

Figyelt kérdés
Barátnőm elmondta hogy nagyon izgatják a néger pasik, de persze nem fogja kipróbálni mert én sokkal fontosabb vagyok neki. Azon gondolkoztam, hogy közelgő szülinapjára szervezek neki egy randit egy fekete sráccal (egyik edzőtársam), persze előtte megbeszélem barátnőmmel.

2014. máj. 12. 13:08
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, szerintem hülyeséget csinálnál. Arra már gondoltál, hogy mi van, ha a barátod majd jobban bejön neki?

Egyébként meg fiatalok vagytok még, nem fog a kapcsolatotok örökké tartani, úgyhogy lesz még esélye a barátnődnek, hogy ezt is kipróbálja.

2014. máj. 12. 13:53
 22/54 anonim ***** válasza:

Ajánlom elolvasásra (hogy tudd, jól teszed amit teszel):

Osho: Szerelmesen

Dossie Easton - Janet W. Hardy: Szexbolondok illemtana

2014. máj. 12. 13:58
 23/54 A kérdező kommentje:
21: szeretnénk úgy állni a kapcsolatunkhoz hogy örökké tart,nyárra van kitűzve a lagzi.Tehát akkor csak egy esetleges félelemből ne engedjem hogy kiéljen egy fantáziáját,ez nem hangzik önzetlenül.
2014. máj. 12. 13:59
 24/54 A kérdező kommentje:
22: Osho nálunk is nagy kedvenc,férfiak könyve,nők könyve,szexügyek,stb..rengeteg könyvét olvastuk és egyetértünk az életről szóló nézeteivel,illetve sok dolgot a magunkénak érzünk belőle
2014. máj. 12. 14:02
 25/54 anonim ***** válasza:

Azért az érdekelne, hogy őt izgatja jobban, hogy egy néger pasival legyen. Vagy Te szeretnéd őt olyan helyzetben látni?

Egyébként ilyen gondolkodással kár összekötnötök az életeteket szerintem!

2014. máj. 12. 14:02
 26/54 A kérdező kommentje:
25: ő hozta fel a témát,nem én.Én nem ragaszkodok hozzá hogy végignézzem vagy beszálljak (persze nem zárkózok el) az elsődleges hogy kedvesem jól mulasson.
2014. máj. 12. 14:05
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Na ebben nem hiszek, ha két ember tényleg szereti egymást és tényleg fontosak egymásnak, akkor nem lehetnek ennyire "önzetlenek". Vagy ha mégis, akkor ott valami hiba van.
2014. máj. 12. 14:09
 28/54 anonim ***** válasza:

Remélem a kedvesed is ilyen nyitott és bátor teremtés, mint te. Sok sikert a hármashoz és a házassághoz is! :)

Tudjatok mindent megbeszélni egymással. Egy kapcsolat nem azon múlik, hogy hányan fekszenek le egymással, hanem azon, hogy milyen a kommunikáció, hogy folyamatosan építik-e a kapcsolatukat, hogy segítik-e a másik fejlődését, hogy van-e szeretet és szabadság a kapcsolatban.

2014. máj. 12. 14:11
 29/54 A kérdező kommentje:
ezüstpatak: miért ne lenne elképzelhető az önzetlenség? a legtöbb ember a saját komplexusai ( mi van ha nem vagyok elég jó? mi van ha a másik jobb?) vagy félelmei ( és ha elhagy mert mással jobb? és ha utána én már nem leszek elég jó? és ha beleszeret a 3. ba? ) miatt ragaszkodik annyira a szexuális hűséghez,illetve nem utolsó sorban a betegségek miatt,ezért is csináltatnánk tesztet előtte.
2014. máj. 12. 14:13
 30/54 A kérdező kommentje:
28: soraid alapján te is a tudatosság útján járod az életet ahogy mi is próbáljuk,köszönöm a megértő és bíztató sorokat.
2014. máj. 12. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!