Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tényleg ennyire nagy dolgot kérek a barátnőmtől?
Figyelt kérdés
hétvégét együtt töltöttük, és én szeretem a kicsit perverzebb dolgokat, de úgyérzem a normális és vállalható keretek között.. éppen megvan neki, így neki állt kényeztetni, és tudtam hogy utánna úgy is fürdés lesz. Megkértem rá, hogy most az egyszer szeretném ha a hajával elégítene ki, és a végén bele is élvezhetnék. Teljesen elutasító volt, pedig általában nem jellemző. olyan nagy dolog lenne ez? van víz meg sampon szerintem... nektek is gondot jelentene ez?2014. máj. 12. 13:51
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem nagy dolog, de nem vagyunk egyformák. Én simán bevállalnám ha a partnerem erre kérne, utána hajat tudok mosni, egyálatlán nem lenne probléma :)
2/10 anonim válasza:
Nem nagy dolog. Csak semmi köze a KÖZÖS örömszerzéshez. Miért ne legyen ezen kiakadva?
3/10 anonim válasza:
Igen, nagyon perverz vagy. Ilyet nem kérünk nőtől.
Egyébként engem nem zavar, hiszen a spermától dúsúl, selymesedik a haj.
4/10 anonim válasza:
Igaz nem olyan hétköznapi de mindent ki lehet próbálni.
De ugye nem vagyunk egyformák. Lehet csak első re reagált így, kérdezd meg esetleg máskor is.
5/10 anonim válasza:
...de az is lehet, hogy előrelátó... ...ha ugyanis belevered a hajába, a spermium jobb mint egy pillanatragasztó... :-)
6/10 anonim válasza:
Nem értem. Ez hogy működik? Beledugod a copfba vagy mi? :)
7/10 anonim válasza:
én azt nem értem h : utána úgyis fürdés lesz.. mert???
amúgy én sem vagyok prűd de ez a hajszex sztem gáz
8/10 A kérdező kommentje:
azért volt utánna fürdés mert buliba mentünk :) tehát összeraktam hogy a hajára verhetem mert ugyis meg mossa utánna
2014. máj. 12. 14:59
9/10 anonim válasza:
igen, ez túl nagy dolog. ez minden tekintetben undorító és megalázó. soha nem mennék bele, szerencsére rövid hajam van úgyhogy esélytelen hogy bárki ilyen marhaságot várjon el tőlem.
10/10 anonim válasza:
Ez szerintem is gáz, rém megalázó, és undorító... lehet, ki sem tudja mosni rendesen belőle, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!