Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek van hüvelyi orgazmusa! (? )
- Mikor sikerült először elmennetek így? Maszti vagy szex közben?
- Ha magatokat ujjazzátok, rögtön ráéreztek a gpontra?
- Tényleg először pisilési ingert éreztek?
- Szex közben mi a legjobb póz a gpont ingerlésére?
- A csiklót is ingerlitek közben?
Bocsi a sok kérdésért. Én is lány vagyok, de egyszerűen nem tudok így elmenni. Tudom hogy nem mindenki képes rá, de azt is tudom hogy tanulható, így én inkább nem adom fel.
Van párod? A pároddal kell megtanulni, együtt kell megtanuljátok, sok figyelemmel, szerelemmel, nem magadnak, hisz a lényeg úgyis az, hogy a pároddal minden rendben legyen. Megkérdezhetem, hány éves vagy?
21/N
Kedves #3-as!
Sajnos nem. A lányok nagy része szarik bele, hogy tud vagy nem tud hüvelyen keresztül elélvezni. Nekik pont elég a csikló is.
Amúgy meg sok csaj annyira ráépíti az egész szexet a csiklóra, hogy el sem tudják képzelni, hogy máshogy is el tudnának élvezni.
A túl korai szex kezdet lehet ennek az oka, de egyre több csaj képtelen rá.
Kedves 4-es!
Vagy a férfiakkal van a gond, vagy a kapcsolatok átlagos őszintétlenségével. Mélyebben nem merülnék vitába, mert nem vagyok érdekelt szerencsére, de ismerőseim tapasztalatai alapján ezt mondanám.
Igazad is lehet, de ez szerintem kifejezetten személyfüggő dolog. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!