Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, akiknek van hüvelyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akiknek van hüvelyi orgazmusa! (? )

Figyelt kérdés

- Mikor sikerült először elmennetek így? Maszti vagy szex közben?

- Ha magatokat ujjazzátok, rögtön ráéreztek a gpontra?

- Tényleg először pisilési ingert éreztek?

- Szex közben mi a legjobb póz a gpont ingerlésére?

- A csiklót is ingerlitek közben?

Bocsi a sok kérdésért. Én is lány vagyok, de egyszerűen nem tudok így elmenni. Tudom hogy nem mindenki képes rá, de azt is tudom hogy tanulható, így én inkább nem adom fel.

2014. máj. 12. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Van párod? A pároddal kell megtanulni, együtt kell megtanuljátok, sok figyelemmel, szerelemmel, nem magadnak, hisz a lényeg úgyis az, hogy a pároddal minden rendben legyen. Megkérdezhetem, hány éves vagy?

21/N

2014. máj. 12. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Végre egy csaj aki meg akarja tanulni. Bocsesz. Pasi vagyok. Én azt javaslom, hogy vidd el magad csiklón kersztül egy elég intenzív állapotba, aztán folytasd hüvelyen keresztül. De ne csalj!!!
2014. máj. 12. 14:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Minden nő meg akarja tanulni, s a megfelelő férfi mellett igen hamar sikerül is.
2014. máj. 12. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves #3-as!

Sajnos nem. A lányok nagy része szarik bele, hogy tud vagy nem tud hüvelyen keresztül elélvezni. Nekik pont elég a csikló is.

Amúgy meg sok csaj annyira ráépíti az egész szexet a csiklóra, hogy el sem tudják képzelni, hogy máshogy is el tudnának élvezni.

A túl korai szex kezdet lehet ennek az oka, de egyre több csaj képtelen rá.

2014. máj. 12. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es!

Vagy a férfiakkal van a gond, vagy a kapcsolatok átlagos őszintétlenségével. Mélyebben nem merülnék vitába, mert nem vagyok érdekelt szerencsére, de ismerőseim tapasztalatai alapján ezt mondanám.

Igazad is lehet, de ez szerintem kifejezetten személyfüggő dolog. :)

2014. máj. 12. 15:20
 6/6 Alexandra020 válasza:
Én nem szoktam ujjazni magam, nem is szeretem, szóval nekem úgy még nem volt hüvelyi orgazmusom. Szexszel viszont először az első komolyabb kapcsolatomnál csak így volt orgazmusom. Ez 6 éve volt, a mostani páromnál valahogy nem mindig sikerül így, pedig nagyon jó az ágyban. Ez a nő lelki, fizikai állapotától is függ. Amúgy nekem a misszionárius pózban sikerül, néha a lovagló pózban is megy,de az ritka. Nekem volt olyan sex közben, hogy egyszerre mindkét helyen. De van, hogy egyik helyen sem. Sok mindentől függ. Sok türelem, kitartás, és biztos, hogy csak a pároddal fogod tudni megtanulni, ha sokat gyakoroltok. Sok sikert. :)
2014. máj. 13. 21:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!