Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (23/L) Normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (23/L) Normális válaszokat kérnék.

Figyelt kérdés
Hétvégén találkozom egy sráccal, eddig egyszer találkoztunk, ő 28 éves. Nála, a lakásán fogunk találkozni. Már beszéltünk chaten keresztül a szexről. Szerintem hétvégén arra számít, lesz szex. De! Lehet, hogy nekem addigra megjön. Mit csináljak? Szemétség lenne tőlem, ha csak ott, a lakásán tudná meg, hogy nem lesz szex, mert megjött?

2014. máj. 12. 16:07
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Miért lennék r.banc? :O

Már nem 15 évesek vagyunk, hogy a szexszel hónapokat kellene várnunk?

Jaja, lehet kellene szólnom....

2014. máj. 12. 16:31
 12/21 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is szólj, és a r.bancozókra ne figyelj, egyáltalán nem vagy az. Sok sikert a randihoz :)
2014. máj. 12. 16:31
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
Bocsánat, hogy elmondtam a kultúrkörös véleményt. Én sem 15 vagyok, hanem a kérdezővel egyidős, ettől függetlenül a meglátást fenntartom. Szerintem ez gáz, de feltételezem a srác is ilyen, tehát zsák a foltját alapon mindenki boldog lesz, és ez az ami végül is fontos.
2014. máj. 12. 16:42
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

"Szerintem ez gáz, de feltételezem a srác is ilyen, tehát zsák a foltját alapon mindenki boldog lesz,"

Ha összeillenek a sráccal és bejönnek egymásnak, akkor meg mi a baj? Nem értem, miért kell beszólogatni, amikor a kérdező semmi rosszat nem tett neked. Mi az alapja a sértegetésnek? Ezt szeretném megérteni.

21/F

2014. máj. 12. 16:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
4: a Te kultúrkörödben igen... de egyre ritkább az ilyen. Én se esnék neki második randin egy lánynak, de amikor szakállas nénibácsik nyernek táncdalfesztiválokat, szerintem ezen már annyira nem kéne meglepődni :D
2014. máj. 12. 17:10
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Légy kedves 21F leakadni rólam, a véleményem a kérdezőnek szólt, majd ha problémája lesz vele jelzi. Lepontoz, vagy megírja.

Én meg azt nem értem, hogy mit kell beleszólnod, ha nem neked írok.

2014. máj. 12. 17:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen szólnék.
2014. máj. 12. 17:36
 18/21 A kérdező kommentje:

No fight! :)

Igazából mindenkinek megvan a saját értékrendje, szokása stb. Ezen nem is kell vitatkozni. Igen, le lehet szólni. Tanácsot, véleményt lehet írni, bár inkább a kérdésemre szeretném megkapni elsősorban a választ!

2014. máj. 12. 17:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, hogy korábban hogy oldották meg a piros betűs ünnepeket. Én is a "jó katona vérben is harcol" elv híve vagyok, ha ő is, akkor hajrá. Kimondottan jót tesz a görcsöknek exeim beszámolói alapján :)
2014. máj. 12. 17:39
 20/21 anonim ***** válasza:
akkor it pápszidugi lesz.
2014. máj. 13. 04:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!