Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora a minimum farokméret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora a minimum farokméret amivel még kilehet elégiteni egy csajt?

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én ezzel is kielégítettem eddig mindenkit.. jah,és senki nem tudta tövig bekapni..

[link]

2014. máj. 12. 19:09
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
12-13cm-es kis péniszeket simán kiröhögik, főleg ha mellette vékony is pl 3cm. Az átlagméret hosszra 15cm vastagságra 4cm, ami szerintem elég kellene, hogy legyen nekik. Kis és vékony farokkal nem tudod őket kielégíteni, bárhogy is hazudoznak itt.
2014. máj. 12. 19:15
 13/14 anonim válasza:

[link]

Szerintem a lényeg a vastagság!

2014. máj. 12. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Az átlag farok 14cm körüli hosszú, ennél pár centivel kisebbel is el lehet boldogulni, ha nem nagyon-nagyon vékony. (Átmérő, körméret a makkon mekkora?) Ha nem nagyon extrém a helyzet, a csaj amúgyis akar, te meg mélyebbre hatolós pózokat tolsz, akkor nem lesz gond.
2014. máj. 12. 20:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!