Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg baj ha gyakran flörtölök a férfi munkatársaimmal, hogy jobban telljen az idő?
Figyelt kérdés
Utálok ott dolgozni, reggelente alig bírom magam rávenni hogy bemenjek. De észrevettem pár hónapja, hogy sokkal gyorsabban tellik a munkaidő, és reggelente is motivációt ad az...ha szépen elkészülök, és kacérkodok a pasikkal napközben. Eleinte csak a szokásos viccelődés meg beszólogatások voltak, ami szinte minden helyen. De aztán kezdtünk fizikailag is közeledni egymáshoz. Nem egyszerre több férfiról van szó, eddig 2 kiszemeltem volt/van, akikhez vonzódom. Ilyenekre gondolok hogy: véletlen érintések munka közben, szünetben megkérem őket hogy melegítsenek fel mert hideg van, volt hogy hátulról átöleltek és hozzám simultak, persze csak akkor ha kettesben voltunk. Amúgy nem akarok tőlük semmit, csak játék az egész. Kapcsolatot biztosan nem, a szex vonzana, de azt nem tehetem, mert megrontana mindent. Viszont a kolléganők már így is utálnak engem, pletykálnak rólunk stb. Most ez tényleg ekkora bűn?2014. máj. 12. 20:31
1/5 anonim válasza:
Hát, ha nem zavar, hogy a hely szűzk--rvája lettél, akkor nem gáz :D
2/5 anonim válasza:
Játsszál inkább a homokozóban a kis lapáttal ne emberekkel!
3/5 anonim válasza:
az attól függ mi a cél! ha magad akarod kiröhögtetni és középtávon el akarod veszíteni az amúgy sem szeretett munkád akkor jó úton haladsz!
4/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz tőlük semmit, akkor ne hülyítsd őket! Ha meg akarsz, akkor hajrá! Akkor nincs benne kivetni való!
5/5 anonim válasza:
Az ilyen "nők" mindig taszítottak ... az ilyet meg se du..ám csak aláznám. Pfffúj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!