Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek homár vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek homár vagyok, csak nem tudtam róla eddig? Részletek lenn.

Figyelt kérdés

Hármasban voltam egy csajjal és egy másik sráccal. Annyira beindultam, hogy leszoptam a srácot. Neki tetszett. Eddig csak barátnőim voltak és mindig csak lányokba voltam szerelmes. A srác akit leszoptam egyáltalán nem jön be, kettesben nem is akarnék találkozni vele. De ott akkor mégis tetszett a dolog. Nem tudom elképzelni, hogy egy pasival kettesben szexeljek egyébként.

Mit gondoltok?

Volt valakinek hasonló élménye már?

2014. máj. 12. 21:12
 1/9 anonim ***** válasza:
biszex
2014. máj. 12. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Hááát én voltam hármasban másik sráccal, ott elkerülhetetlen, hogy egymáshoz érjünk, de eszembe nem volt, hogy kielégitsem, főleg nem a számmal. Mivel fixen megtetted biszexuálisnak mondanálak.
2014. máj. 12. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

axaxaxaxa mindig ezek a kerdesek h leszoptak, leszoptam, ezt azt csinaltam fiuval...most akkor MELEG VAGYOK???? aaaaa nem ez teljesen hetkoznapi ez akarkivel megesik......

Biztos nem teljesen veletlenul csinaltad ugyhogy igen biztos van valami hajlamod.en pl. elobb vernem ki az osszes fogamat egyenkent minthogy egy f-sz legyen a szamba ...

2014. máj. 12. 21:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Részemről kezdem unni, a kizárólag 3-as (hetero-, bi-, homoszexuális) besorolást, és az ebből adódó dilemmákat.

Tessék megnézni a Kinsey című filmet!

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 12. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek négyessel, felesleges mindenkinek skatulyázgatnia magát vagy másokat...a lényeg, hogy jó volt a szex, nem? Akkor nem mindegy, hogy full heteró vagy vagy sem?
2014. máj. 12. 22:25
 6/9 A kérdező kommentje:

Engem pont hogy a skatulyák érdekelnek. Én magamat el tudom fogadni úgy ahogy vagyok. Az érdekel hogy mások mit gondolnak rólam.

#4 és #5: srác vagy lány vagy?

2014. máj. 12. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:
itt #5-ös, srác vagyok. ha mindenáron skatulyázol, akkor biszex vagy.
2014. máj. 12. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Felesleges a skatulyazas. Oszinten, tenyleg erdekel hogy masok hova sorolnak? Te jol erzed magad ahogy vagy, azzal amit csinalsz, innentol kezdve masoknak milyen beleszolasa van, amig nem elottuk, vagy veluk csinalod?

Mellesleg, azok alapjan amit leirtal, nem vagy szigoruan biszex, ha az lennel, akkor erdekelne a pasival kettesben szex is. Ami tortent, az az esemeny heveben tortent, barkivel elofordulhat. Ha elvezted, jo, ha nem, akkor tobbet ne csinald.

Miert kell a szexbol ennyire bonyolult temat keriteni mindig...

2014. máj. 13. 09:25
 9/9 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok 30/F, és hetero.

#8-as jól összefoglalta a lényeget.

2014. máj. 13. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!