Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vásárolt már valaki sexshopban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vásárolt már valaki sexshopban?

Figyelt kérdés
Csajok,fiuk vetettek már valamit nem ciki vagy hogy van ez mit vetettek vibri kéne:)

2014. máj. 12. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én csiklóizgatót vettem,de nem sokat ér,alig rezeg :D

Vettem már óvszert is,fehérneműt

2014. máj. 13. 00:07
 12/14 anonim ***** válasza:
vettem 1-2 dolgot:) diamondsexshop.hu-ról, teljesen diszkrét csomagba küldték, semmi nem volt ráírva:) pickpack pontba vagy hogy hívják azokat, oda rendeltem, kicsit furán néztek amikor a dobozom "rezgett" a gésagolyótól:D ha esetleg több pénzed van erre, akkor rendelj drágábbat, megéri;)
2014. máj. 13. 07:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Voltam már szexshopban, igaz elmúltam már 18 :)

Az árukínálatot leszámítva teljesen olyan, mint egy átlagos műszaki bolt. Mondod az eladónak, mit szeretnél, ő megmutatja a választékot. Elmondja, hogy melyik mire jó, mit tud. Ha kérdezel valamit szívesen válaszol.

Engem egy 40-es férfi szolgált ki és teljesen normálisan beszélt hozzám, mintha csak egy kenyérpirítót vettem volna.

24L

2014. máj. 24. 22:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Én pár helyen törzsvásárló vagyok, semmi probléma nincs ezzel. Sőt, szakmámból adódóan még gyártok is szexuális segédeszközöket, bőr bilincseket, bútorokat, stb. Ez ugyanaz, mintha egy elektro hobbista bemegy az elektrós boltba, egy barkácsoló bemegy a festékboltba, szerszámboltba, stb., aki meg szereti a változatos szexet, az meg bemegy a szexshopba. Meg nálunk pl. fekete szatyorba adják a cuccokat, tehát kint nem látszik, hogy mit vettél bent, tehát diszkréten csomagolnak.
2014. máj. 30. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!