Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy felnőtt férfi hogyan mutatja ki ha szerelmes?
Figyelt kérdés
Ti hogy írnátok le? Hogyan viselkedik?
Ti hogy viselkedtek?
2014. máj. 12. 23:01
1/5 anonim válasza:
Olyankor kimegyek a napsütésbe télikabátba az aranyvakondommal és túrok egy nagy lyukat a domboldalba.
3/5 Költőnő? válasza:
meghúzza a hajam és sikongva elszalad :D
4/5 anonim válasza:
Hát... izé... ha még csak távolról csodálom, akkor folyton őt bámulom, mosolygok ha látom, netán zavarban is vagyok.
Ha már ismerjük egymást és beszélünk is, akkor igyekszem neki kedveskedni, körülrajongom, sütök neki sütit meg ilyenek. :D Másrészt mivel nem akarok papucs sem lenni, azért az attitűdömben vannak olyan vonások, amikor elutasító vagyok vagy igenis kiállok a véleményem mellett, nehogy az legyen, hogy csak azért igent mondok mindenre, mert tetszik.
23/F
5/5 anonim válasza:
Ez eléggé változó. Én pl. sohasem vagyok szerelmes.
De ha mégis az lennék,akkor sem mutatnám ki sehogyan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!