Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim veletek is van ez így?
Figyelt kérdés
Van úgy néha,hogy egyáltalán nem kivánom a szeretkezést a barátnőmmel viszont van amikor szeretkeznék vele sokszor sokat is de az nincs úgy hanem egy kiadós szeretkezés lesz a nagyon dolgokból.Nagyon csinos sexi csaj.A korom 32 a párom 27.Már 3 éve vagyunk együtt.Amibe természetesen beletartoznak a közös programok túrázások,kirándulások,bevásárlások,a szórakozás terén is egy beállítottságúak vagyunk.Megemlítendő,hogy vannak veszekedéseink is hazudnák ha azt mondanám,hogy nem.Nálunk is előfordul mint mindenhol ahol kettő ember kapcsolatban van és kimerik mondani a véleményüket.Ezeket a veszekedéseket igyekszünk tisztázni megbeszéljük aztán nem is emlegetjük többet.A szeretkezéssel ezek a dolgok másfél éve jelentkeztek amikor is nekem rengeteg volt munkában a jellemezzem dolognak,estére már semmihez nemvolt kedvem nempedig egy kiadósat szeretkezni.A páromnak úgymond nyugis munkahely de ő is szokott fáradt lenni.Mostanság otthon vagyok fáradtságról nembeszélhetünk de észrevettem egyáltalán nem igénylem a sexet.Szoktam magam figyelni más csajokra hogyan reagálok de ő rájuk sem gerjedek csak elintézem annyival,hogy szemre való csinos,stb és nemagyalok de megsexelném őt.Vanúgy,hogy belekezdünk a szeretkezésbe de nekem nemlesz erekcióm ő pedig már nagyon kivánja a sexet.Ilyenkor kiakad és nemtetszését fejezi ki.Ami érthető is.Nemtudom magamat úgy elengedni ahogyan kellene.Gondolom ez azért is van mert a nagymamával egy háztartásban lakunk a szobája mi mellettünk van.ő ugy aludni nemnagyon tud szóval olvas,wc és forgolódik.Amint elkezdenénk a szeretkezést akkor jön a szobájába ami nekem nagyon irritáló-tegyem hozzá nemtehet róla ha ott a szobája.Valamikor azt érzem nincsen privát szféránk mert mindent hall és az előbb említett dolog.Költözés kizárt mert felújítottuk szépen a házat.Ezt említettem a páromnak is,hogy zavaró számomra ez erre azt válaszolta tudtam ezt 3 éve is akkor hogyan nemzavart a dolog.A választ jó magam sem tudom megkell mondjam nektek! De most zavar vagy milyen szavat is használjak rá.Amúgy tudom,hogy nem kellene hiszen nem direkt nem alszik és az említett dolgok csak ő nem akar a barátnőjeihez elmenni így többet van ozzhon és unatkozik.Ha valamit akarok beszélni akkor azt hallja ő is mikor neméppen rá vonatkzó téma az.Na valahogyan így.Kiváncsi vagyok férfiak akik hasonló helyzetben voltak vagy vannak mit csináltok.Megcsalás kizárva az nemtartozik az elveink közé!2014. máj. 13. 08:46
1/3 anonim válasza:
a kamagra oral jelly segitene ezen rendesen xd
2/3 anonim válasza:
Ismeros a szituacio, nekem a baratnom mostanra mar a "hugom" ha erted mire gondolok.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen értem..
2014. máj. 13. 15:19
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!