Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találhatnék nimphomániás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék nimphomániás nőt? Hol ismerkedhetnék össze ilyen nővel?

Figyelt kérdés
Olyan nőt aki minden nap kívánja a szexet, jobban mondva nem tud szinte betelni vele... Egy igazi szex mániás nőt keresek komoly szándékkal, nem tini vagyok, komolyan kérdezem.

2014. máj. 13. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahhoz nem kell nimfomániásnak lenni. Az egy komoly betegség, ne viccelj vele. Keress egy nőt, aki belédszeret, és garantált az általad várt eredmény.
2014. máj. 13. 10:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, még egy balf**sz aki nincs tisztában a nimfomániás jelentésével.

Fel tudod fogni, hogy az nem azt jelenti, hogy valaki csak kívánja a szexet, hanem egy BETEGSÉG?

Ott nem arról van szó, hogy naponta kívánja a szexet, hanem kb félóránként, kielégíthetetlen vágya van, a legtöbbnek mindegy, hogy kivel szexel.

Olvass már utána, hogy egyáltalán mi az.

Te egy olyan nőt akarsz, aki szeret szexelni, nem egy nimfomániásat.

R**hadt nagy különbség van a kettő között.

Még egyszer mondom, a nimfománia egy BETEGSÉG, ami szenvedést okoz.

2014. máj. 13. 10:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor olyan nőt hol találok, aki naponta 2x 3x szeret szexelni? Nem csak átlag heti 2x vagy heti 4x van rá igénye.
2014. máj. 13. 10:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Féktelen étvágyú nőt!
2014. máj. 13. 10:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát én féktelen étvágyú vagyok de van barátom és csak 19 vagyok. Fogalmam sincs, hogy hol találhatnál ilyet. De gondoltam ezért megnyugtatlak, hogy létezik ilyen.
2014. máj. 13. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Legyél olyan férfi, akire rátapadnak, vagy akibe beleszeretnek, ennyi a recept. Jó kapcsolatban, klassz pasi mellett minden nő azzá válik.
2014. máj. 13. 10:50
 7/11 Nittyke ***** válasza:
93%
napu 2-3 sexhez nem kell fektelen etvagy :p a sima szerelmesek is 24 orabol 20 at sexelnek
2014. máj. 13. 10:55
 8/11 ivilicious ***** válasza:
én olyan vagyok, de már foglalt :D biztos van még ilyen
2014. máj. 13. 10:58
 9/11 anonim ***** válasza:
#7-esnek nagyonis igaza van!!!
2014. máj. 13. 11:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 szex? Majd később rájössz! Addig is egészségetekre!
2014. máj. 13. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!