Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak "azt" akarják tőlem a férfiak? Többi lent, kérlek, olvasd végig!
rosszul állsz hozzá a dologhoz
nem azért akarnak rádmászni a férfiak, mert "olyannak" néznek, hanem mert valószínüleg nagyon jól nézel ki
az sem biztos, hogy valóban csak egy éjszaka lenne a dologból
mi csak próbálkozunk, attól még nem vagytok könnyűvérűek csak kívánatosak
hogy azok vagytok e, csak rajtatok múlik :D
Egyetértek #5-el
De te kérdező sosem akarod "azt"? Miért is nem nevezed a nevén? Szex.
Kicsit olybá tűnik, mintha undorodnál a szextől, mi több párkapcsolaton kivül 0 lenne a szexuális igényed.
Ha nem igy van az a kérdés, hogy te mikor akarod "azt" (Szex: gyakorold a szót), és ha van rá igényed hogyan oldod fel. Ha mindre nem a válasz kérdésem, hogy miért nem érzel vágyat, miért nem élsz nemi életet, miért nem nevezed nevén a dolgokat, és miért probléma, ha férfiak megkivánnak.
És/vagy kamu e a kérdés :)
Köszönöm a válaszokat!
Talán én sem látnám ezt akkora bajnak, ha nem lennék szerelmes. Így viszont nagyon fáj, hogy akit én mindennél jobban szeretek, annak én csak szexre kellenék.
talán csak nem hiszi, hogy egy olyan gyönyörű lánynak, mint te, komoly kapcsolatra kellene :)
F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!