Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megkérdezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne megkérdezni vagy rávezetni valakit arra, hogy csak szeretők legyünk?

Figyelt kérdés
Pár napja randizok egy sráccal. Már lefeküdtünk egymással. Ha nem is akar össze jönni velem attól még szeretők lehetünk? Ezt neki kell felajánlania vagy akár valahogy én is rávezethetem finoman?
2014. máj. 13. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

MÁR szeretők vagytok.

Amúgy te összejönnél vele, csak ő nem akar, és ezért kérdezed, hogy "attól még szeretők lehetünk?"?

2014. máj. 13. 13:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem én nem jönnék össze vele és szerintem ő se velem. De amúgy bírjuk egymást. És eszméletlenül vonzódunk egymáshoz.
2014. máj. 13. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, mond el, hogy nem akarsz kapcsolatot, inkább csak szeretők legyetek. Szerintem egy férfi ezt nem utasitja vissza, ha egyébként kölcsönös a szimpátia köztetek.
2014. máj. 13. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Kezdeményezd te a beszélgetést.
2014. máj. 13. 14:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!