Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfitársaim! Mit csináltatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim! Mit csináltatok akkor, ha nem működött az _eszköz_?

Figyelt kérdés

Üdv 28 éves vagyok, és van egy elég nagy gondom. Volt most egy komoly majdnem 1 éves kapcsolatom, de nem ment a szex. Egyszerűen mindig lelankadt, mikor oda került a sor. Részben emiatt vége is lett a kapcsolatnak és magam alá kerültem. Ott feküdt mellettem álmaim nője begerjedve és nem tudtam mit kezdeni vele, tiszta szégyen! Menjek orvoshoz vele? Adjatok tanácsot, mert nagyon aggódok most, hogy valami gondom van ott!

Ez volt az első rendes kapcsolatom, régebben csak alkalmi kalandok voltak, akkor nem volt gond.

2014. máj. 13. 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

nem kéredző, az erekció a merevedés.

Neked is javaslom, hogy nézz utána a nemi működésnek, és úgy általában a szexuális anatómiának.

2014. máj. 13. 16:43
 12/17 anonim ***** válasza:
Kamagras oral jelly!!!
2014. máj. 13. 16:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Dowd: ugye amég nem volt baj, nem néztem utána, mert minden működött természetesen.

Az hozzá tartozik, hogy az első ilyen együttlétünkkor mikor ott feküdt mellettem a lány, nekem nem működött, erre Ő behisztizett, hogy most mi van. Lehet ez lett az egyik kiváltó ok.

2014. máj. 13. 17:11
 14/17 anonim ***** válasza:

nem mentség, illik tudni. Tényleg. És nem savazni akarlak ,de felmerül bennem, hogy akkor a női test működésével hogy állsz? :)

És igen, lehet kiváltó ok. Őszintén megmondom, hogy amelyik nő nem képes megérteni a pillanatnyi csütörtököt az sem tudhat túl sokat a férfi testről...

viszont tartom amit először irtam, szakorvosok/szakemberek segitségét kérd, meghálálja magát.

2014. máj. 13. 17:15
 15/17 anonim válasza:
Men's tea ilyen természetes kivonatokkal próbáljátok ki !nekem bevált 2-3 teát ittam 1-2 órával előtte azóta már teljesen elmúlt tea nélkül is simán működik minden.
2014. máj. 14. 00:19
 16/17 anonim ***** válasza:

A merevedési zavart sok minden okozhatja.De szerintem is csak lelki eredetű dologról van szó. Fiatal vagy, szervi okot majdnem ki lehet zárni, de persze, ha úgy döntöttél, hogy elmész dokihoz, az nem árt, csak javadra válik.

Sokat segíthet a partnered is. Leülni, megbeszélni,és utána a gyakorlat. Ha pl. csinál neked egy átlagostól hosszabb előjátékot, már az is sokat segíthet.

2014. máj. 14. 08:30
 17/17 anonim ***** válasza:

"Részben emiatt vége is lett a kapcsolatnak és magam alá kerültem."

Ja, hát ha a csaj helyett én lennék alattam, nekem se állna fel.

De fordítsuk komolyra: kérdező, nem tudom, ez megnyugtat-e de velem is volt ilyen. Tudnod kell, hogy sok csajom volt, és soha nem mondott csődöt a szerszám, de volt egy nő, akivel vegyszeres rásegítés nélkül egyszerűen nem tudtam mit kezdeni. Máig nem tudom, mi volt az oka, talán a kisugárzásunk gyengítette egymásét, vagy az illata zavart tudat alatt, nem tudom. Szép csaj volt, a világ legformásabb seggével, képzelheted, mennyire kétségbe voltam esve. Aztán amikor vége lett a liaisonunknak, megint remekül működött a bré.

2014. máj. 14. 16:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!