Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányokat kérdezem, eza video...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat kérdezem, eza video természzetes masztinak tűnik? ilyen az eredeti ártatlan lány maszti?

Figyelt kérdés
[link]

2014. máj. 13. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
te is k**va keveset tudsz a nőkröl...
2014. máj. 13. 14:08
 2/11 A kérdező kommentje:
én választ kérek nem oltást
2014. máj. 13. 14:09
 3/11 anonim ***** válasza:
csaj vagyok,de életembe nem masztiztam ilyen szarul..
2014. máj. 13. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:

egyet értek az utcsóval

ez pasiknak készült videó

az életben nem így csináljuk :-)

2014. máj. 13. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Fuj, de f*s videó. :D És még a zenén is be lehet aludni... :D
2014. máj. 13. 14:17
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
jézusom, dehogy. milyen az az ártatlan maszti? :D kielégülni akarunk, ugyanúgy ahogy ti, minél gyorsabban és intenzívebben, nem műsort rendezünk a nagy semminek. ez tipikusan nyálcsorgató pasiknak készült szar, de még annak is elég gyenge.
2014. máj. 13. 14:24
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha Te erre készülsz fehér lepedővel letakarsz 3x4 aszsztalt és hajrá?
2014. máj. 13. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A nőknél pont olyan, mint a pasiknál. Ha épp van három szabad perced, meg kedved hozzá és a helyi megfelelő, akkor gyorsan lezavarod. Nem kell hozzá fehér lepedőn, teljesen pucéran extra terpeszt csapni háromnegyed órán keresztül... Ez kizárólag pasiknak készült, nincs benne semmi természetes.
2014. máj. 13. 14:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Ez a vidi úgy ahogy van kaksi! A nők nem ilyenek barátom! Rendesen csapatják keményen, hogy csak úgy csattog,cuppog, és tucsognak a nedvben hogy a combjukon folyik...

Próbáld ki egy csajjal a maszti játékot. Ti még nem csináltatok maszti játékot? :D

Tudod mikor egymással szembe ülsz/állsz a csajjal, és magatoknak csináljátok, nézitek egymást, vered a farkad és nézed ahogy a csaj pacskolja, simizi ezerrel a punciját, használ valami kis rezgő cuccot esetleg hozzá, és egyre nedvesebb lesz. A végén pedig rá spriccelek a csaj testére, a puncijára, a masztizó kezére, a hasára, melleire, mindenhová beterítem az egész lányt, rálövöm az egész tárat. Ettől a forró fröccstől lehet hogy a csaj is elélvez ha kicsit pervi, annyira izgatja ez a játék a csajt is mint minket, pasikat. Elég sok csaj szereti ezt a játékot, aki egy kicsit is rátermett az szereti. Max a végén jól meg kell dugnod rendesen, jó technikával keményen, pont a csajnak jó szögben behatolva a puncijába. Hogy kitudjon elégülni rendesen. A sima maszti orgazmus nem mindig elégíti ki a nők teljes vágyát szexuálisan. (F)

2014. máj. 13. 15:33
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

"csaj vagyok,de életembe nem masztiztam ilyen szarul.."

"az életben nem így csináljuk :-)"

De azért hogy végignézték a kis látens löszbe nunik :D

2014. máj. 13. 20:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!