Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat kérdezem, eza video természzetes masztinak tűnik? ilyen az eredeti ártatlan lány maszti?
egyet értek az utcsóval
ez pasiknak készült videó
az életben nem így csináljuk :-)
Ez a vidi úgy ahogy van kaksi! A nők nem ilyenek barátom! Rendesen csapatják keményen, hogy csak úgy csattog,cuppog, és tucsognak a nedvben hogy a combjukon folyik...
Próbáld ki egy csajjal a maszti játékot. Ti még nem csináltatok maszti játékot? :D
Tudod mikor egymással szembe ülsz/állsz a csajjal, és magatoknak csináljátok, nézitek egymást, vered a farkad és nézed ahogy a csaj pacskolja, simizi ezerrel a punciját, használ valami kis rezgő cuccot esetleg hozzá, és egyre nedvesebb lesz. A végén pedig rá spriccelek a csaj testére, a puncijára, a masztizó kezére, a hasára, melleire, mindenhová beterítem az egész lányt, rálövöm az egész tárat. Ettől a forró fröccstől lehet hogy a csaj is elélvez ha kicsit pervi, annyira izgatja ez a játék a csajt is mint minket, pasikat. Elég sok csaj szereti ezt a játékot, aki egy kicsit is rátermett az szereti. Max a végén jól meg kell dugnod rendesen, jó technikával keményen, pont a csajnak jó szögben behatolva a puncijába. Hogy kitudjon elégülni rendesen. A sima maszti orgazmus nem mindig elégíti ki a nők teljes vágyát szexuálisan. (F)
"csaj vagyok,de életembe nem masztiztam ilyen szarul.."
"az életben nem így csináljuk :-)"
De azért hogy végignézték a kis látens löszbe nunik :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!