Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg vele hogy ez nekem nem megy?
Figyelt kérdés
A barátom minden áron kutyapózban akarja csinálni, de nem érti meg hogy bizonyos emlékek miatt muszáj hogy lássam öt.! Mit tegyek hogy megértse végre?2014. máj. 13. 14:20
2/8 anonim válasza:
csináljátok tükör előtt. akkor nézheted a fejét!
3/8 anonim válasza:
gondolom már mondtad ezt neki, csak nem képes felfogni. lapát. találsz majd olyat, aki nem csak egy edénynek tart, akit úgy forgat ahogy neki tetszik.
4/8 A kérdező kommentje:
Szeret engem nem is erőltetni csak felszokta hozni hogy legalább próbáljam ki ha nem tetszik akkor váltunk és kész de már a gondolattól is ráz a hideg.... amúgysem vagyok odáig érte de így meg még csak kisem próbálnám.... szörnyű emlékek törnek elő ha csak rá gondolok....
2014. máj. 13. 14:26
6/8 anonim válasza:
hát én hülyét kapnék, ha nem láthatnám szex közben a barátnőm formás popsiját
7/8 anonim válasza:
Meséld el neki KONKRÉTAN azokat a régi emlékeket. És vesd fel annak lehetőségét, hogy esetleg később...
És hagyd is, hogy egy idő után bebizonyíthassa, hogy benne megbízhatsz!
8/8 anonim válasza:
Ha igazán megbízol benne – de csak akkor! – mondd el neki, mi az, amiért nem szeretnéd abban a pózban csinálni. A rossz emlékeket sajnos muszáj a helyükre tenni, különben egész életedben gongokat okoznak majd. Ha a párodban nem bízol meg ehhez eléggé, akkor keress egy szakembert – pszichológus -, ő biztosan tud segíteni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!