Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan izgultatok már be a tesótokra, vagy rokonotokra?
Iyet nem való, és talán elítélendő is, hogy valaki a saját testvérével, ez számomra beteg gondolat. Viszont kíváncsi lennék, hogy ha például a lány testvéretek izgató ruciban mászkálna, esetleg gondolatban megkívánnátok e őket, és ugyanez fordítva, lány, fiú esetében?
A rokon az más, ha távolibb, akkor nem olyan bűn, képletesen értve, szóval volt már ilyen, hogy tudtátok, hogy nem helyes, de megkívántátok őt, őket?
Ahogy írtad, ez egy beteg gondolat...
Még a büdös életben nem néztem úgy az öcsémre, mint férfira, mindegy milyen ruhában volt, vagy nem volt éppen. Nem hinném, hogy ez fordítva másképp lenne.
Kedves utolsó!
Erre gondoltam. Még tini koromban, nekem is tetszett egy-két messzebbi rokon, volt családtag is, akire beizgultam, de ő nem vér szerinti rokon volt. Szülő, tesó nálam szóba sem jöhet, mert gusztustalan, de távolabbi rokonok esetében a gondolatok talán előfordulhatnak.
Nagynéni talán nem vészes, a gondolt meg nem bűn. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!