Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok erről? 18/f
Figyelt kérdés
Tetszene, ha valaki rátok élvezne és lenyalogatná? Izgatna titeket? ^^ Ha igen, honnan?2014. máj. 13. 15:46
1/13 anonim válasza:
fúúúúj gusztustalan.
az, hogy rám élvez az oké de,hogy lenyalja.. mindjárt vissza jön a kajám D:
2/13 anonim válasza:
Huuu. Nekem nagyon tetszene. Mondjk a hasamrol.
:)
17/L
3/13 anonim válasza:
Állj már le, minek akarod lenyalni?:D
4/13 A kérdező kommentje:
#3: Mert izgatónak találom. :)
2014. máj. 13. 15:54
5/13 anonim válasza:
Ha erre gerjed biztos hagynám, csak utána smároljon le, hogy én is kaphassak belőle:)
6/13 anonim válasza:
Te undorító barom, lenyalod a saját spermád! Az csak nők szájába való kis barátom! Nekem homokos, melegnek számít egy pasi nyelvén a sperma! Gusztustalan HOMÓ!!! :D
7/13 A kérdező kommentje:
#6: Lányokat kérdeztem, a férfi nemhez egyáltalán nem vonzódom. Ezek ellenére is köszönöm a hozzászólásod! :)
2014. máj. 13. 16:06
8/13 anonim válasza:
Tök mindegy hogy a saját spermád vagy a haverodé, homokos gondolat a nyelvedre venni férfi létedre a spermát. HOMOKOS!!!!
9/13 anonim válasza:
Hmmm.....izgin hangzik, de hagyjon nekem is :)
10/13 anonim válasza:
Akkor is a nyelvedhez érinted a spermát férfi létedre megízeled. Ez már ne is haragudj de homokos gondolat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!