Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Voltatok már úgy, hogy izgattátok magatokat és addig jutottatok, hogy jött némi ondó, de nem élveztetek el?
Figyelt kérdés
Utána később mikor rákapcsoltam, rendesen sikerült elmenni és jött a cuccos is.2014. máj. 13. 19:07
1/10 anonim válasza:
előváladék meg stb? nem kevered össze a 2-t?
2/10 anonim válasza:
lány vagyok, úgyhogy előre is bocsi, hogy beleszólok.
az ejakuláció reflexes folyamatként magával hozza az orgamzust. tehát, ha van ejakulációd, akkor van orgazmusod is. (:
3/10 A kérdező kommentje:
Nem keverem, mert éreztem, hogy jön végig belül és természetesen színre állagra és szagra is olyan volt. Azt nem tudom hímivarsejtek voltak-e benne. Nincs nálam mikroszkóp. :D
2014. máj. 13. 19:12
4/10 anonim válasza:
Kedves #2-es. Cáfolom!
Jutottam már oda, hogy annyira sokáig csináltam és annyira sok termelődött, hogy kicsordult és folyt.
Ekkor természetesen ha rászállt volna egy lepke a farkamra akkor összerándulok de vigyáztam hogy ne szálljon rá...
5/10 anonim válasza:
Volt már, rengetegszer, mert mindig próbálom húzni, de van hogy átlépem ezt a határt. Nekem ilyenkor kicsit lankad, de a kedvem nem megy el. Tovább csinálom és kb 10 perc múlva az átlagosnál nagyobb bumm.
6/10 anonim válasza:
Volt, az elélvezés előtt már érzed, hogy feszül, na itt abbahagytam, utána nagyon sok kicsorgott. :D
7/10 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, hogy egy pici ondó megjelent a makkomon. Vagyis amikor visszatartottam kilövelés előtt, akkor szokott bekövetkezni. Utána lehet folytatni.
8/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül. Uraljuk az orgazmust!:D
2014. máj. 14. 09:22
10/10 A kérdező kommentje:
Ámen!
2014. máj. 14. 13:09
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!