Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 1lovas lány kérdése:
Terhes vagyok?!
Figyelt kérdés
4Hete voltam együt barátommal...25-8adika körül szokot megjönni és nem jött meg vagyis már 2hete az együt lét után..nem jött meg....Terhes vagyok?? Nem védekeztünk de nem törtent meg a......Görcsöl a hasam...fáj,szúrodik...mint amikor menstruácio előtt vagyok vagy ha izomlázam van....Jahh ésamikor együt voltunk alkalom után véreztem kevesett..... Mi miatt volt..? Segitsetek2014. máj. 13. 22:08
1/4 anonim válasza:
"nem védekeztünk"......b* sszátok meg, ennyire hülyék az emberek?????? Mi a lóf *sznak szexel akinek esze sincs???? Áááá.....
2/4 Melcsii29 válasza:
Szia!
Természetesen megvan az esélye annak hogy terhes vagy..azok alapján amit elmondtál..a vérzés ami az együttlét után volt..pecsételés szerű vérzés volt?
Egyébként csinálj mindenkepp egy gyorstesztet minél előbb!!
De próbálj meg megnyugodni! Bármi kérdésed vagy vagy akármi irj uzit nyugodtan! Segítek ha tudok!!
4/4 anonim válasza:
Ennyi balf*$z hogy lehet? Nem védekeztek, akkor nyílván terhes vagy, hiszen ez az élet rendje. Szeritned mi a g*cinek találták ki a védekezést? Sok gyökér... Bár ez a média, meg az oktatás hibája...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!