Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgul fel olyan sok lány/nő a megerőszakolás gondolatától? Minek a hatása ez?
Szerintem ilyenkor inkább a "szenvedélyesebb", durvább, állatiasabb szex gondolata izgatja fel őket (régen én is fantáziáltam ilyeneket), de lényeges, hogy ilyenkor valójában ők is akarják, vagyis nem erőszakról beszélünk.
Ha az erről fantáziáló lányokat egy vadidegen, ijesztő alak elkapná a sötét utcán, egészen biztos nem élveznék.
6-os, ne legyél már hülye, nem plántált a nőkbe a természet ilyen ösztönt. az egy dolog, hogy évszázadokon keresztül az idióta férfiak így bántak a nőkkel, de ez nem természetes ösztön, csak elnyomás. rohadtul nem ugyanaz.
azt meg tapasztalatból mondom, hogy amikor a nők ilyen megerőszakolós fantáziát emlegetnek, akkor tényleg csak egy kicsit durvább dugást akarnak, nem azt ami ilyenkor tényleg történne. tisztelet a kivételnek, de az meg már súlyosan perverz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!