Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért izgul fel olyan sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgul fel olyan sok lány/nő a megerőszakolás gondolatától? Minek a hatása ez?

Figyelt kérdés
Engem is nagyon izgat, néha kívánom is.

2014. máj. 13. 23:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha érdekel az oka írj:D
2014. máj. 13. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ki kell próbálnod. 23/l
2014. máj. 13. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a férfi olyankor abszolút dominál. A valóságban persze nem tetszene.
2014. máj. 13. 23:55
 4/8 anonim ***** válasza:
ettől én is felizgulok 19L
2014. máj. 14. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak gondoljátok hogy az, amire ti gondoltok az nem ez. A nemi erőszakban nincsen semmi szexuális.
2014. máj. 14. 00:12
 6/8 anonim ***** válasza:
azért, mert nagyon régen a szex kb így zajlott le, és a természet belénkplántálta ezt az ösztönt. ma már minden nagyon más, de sok nőben, még ha csak kicsit is, de megmaradt az ez iránti vágy. természetesen egy valódi helyzetet nem élveznénk, de a gondolat maga, és egy kis szerepjáték nagyon is izgató tud lenni. én is szeretem :D
2014. máj. 14. 06:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ilyenkor inkább a "szenvedélyesebb", durvább, állatiasabb szex gondolata izgatja fel őket (régen én is fantáziáltam ilyeneket), de lényeges, hogy ilyenkor valójában ők is akarják, vagyis nem erőszakról beszélünk.

Ha az erről fantáziáló lányokat egy vadidegen, ijesztő alak elkapná a sötét utcán, egészen biztos nem élveznék.

2014. máj. 14. 06:47
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os, ne legyél már hülye, nem plántált a nőkbe a természet ilyen ösztönt. az egy dolog, hogy évszázadokon keresztül az idióta férfiak így bántak a nőkkel, de ez nem természetes ösztön, csak elnyomás. rohadtul nem ugyanaz.

azt meg tapasztalatból mondom, hogy amikor a nők ilyen megerőszakolós fantáziát emlegetnek, akkor tényleg csak egy kicsit durvább dugást akarnak, nem azt ami ilyenkor tényleg történne. tisztelet a kivételnek, de az meg már súlyosan perverz.

2014. máj. 14. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!