Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha az elso szex nem sikerult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az elso szex nem sikerult nagyon jol a parommal, ( nem voltam eleg aktiv, sajnos mas valamin jart az eszem, nem is elvezett el) attol a tobbi meg lehet jo?

Figyelt kérdés
Vagy elmegy a kedve a sracnak?
2014. máj. 14. 00:12
 1/4 anonim ***** válasza:
a mostani barátnőmmel nekem is rossz volt az első mondjuk miattam de az utánna lévők mindegyike jó volt, megesik hogy az ember nem van ráhangolódva
2014. máj. 14. 00:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát kicsit meg kell hoznod a kedvét, lehet magától már nem fog kezdeményezni.
2014. máj. 14. 00:28
 3/4 PearlDiver ***** válasza:

Miért ne lehetne?

De ezért tegyél is, pl koncentrálj rá, felejts el minden mást :)

2014. máj. 14. 01:39
 4/4 anonim ***** válasza:
De érted? Az első sex...Akkor nem nagyon lehettél be indulva ha máson járt az eszed. Mert mondjuk már együtt lennétek évek óta és akkor úgy sexeltek hogy máson jár az eszed akkor az más. De hogy az első alkalomkor...Nem is tudnék akkor és ott másra gondolni csak arra a pillanatra. De ezt te tudod hogy mi volt akkor fontosabb. ..
2014. máj. 14. 07:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!