Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodna tőlem a barátom?
Figyelt kérdés
Már a kapcsolat elején kijelentette, hogy neki az orál nem igazán fér bele a szexbe. Ettől függetlenül én szoktam neki csinálni mert szeretem, de viszonzást nem kapok, mondjuk nem csinálok problémát mert tényleg kijelentette.
Viszont ujjazásnál pl. mikor kiveszi az ujját mindig beletörli a takaróba. Nem is baj ez, de olyan illúzióromboló. Tudom hogy nyálkás meg ilyenek, de pl. kenhetné a hasamra is, vagy kívűl a puncimra.. ráadásul utána rögtön fut kezet mosni.
És amivel a legjobban megbánt, hogy szex közben pózváltásnál, vagy amikor kicsúszik neki, akkor mindig mondogatja hogy fuuj milyen trutyis.
Modt undorodik tőlem szerintetek, vagy csak én reagálom túl? Előző barátom soha nem csinált ilyet..
És az ilyennek van barátnője...,aki meg megérdemelné,annak meg nincsen.
2014. máj. 14. 10:00
12/20 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel. Ez nem normális dolog, vagy legalább ne hangoztatná folyton. 34/N
2014. máj. 14. 10:41
13/20 anonim válasza:
na még ilyet nedves lesz a keze és rohan megmosni akkor mit müvelne ha a szája vagy a nyelve lenne olyan-os én meg azt szeretem mikor jó nedves a nő milyen lenne már kiszáradva?amúgy is nem bírom elképzelni milyen férfi az aki nem szereti az orális kényeztetést
2014. máj. 14. 10:55
14/20 anonim válasza:
Nem lehet, hogy fiatalok vagytok és új neki ez az egész? Mert ha nem, akkor elég gáz. Lehet, hogy valamiért nem szereti a testnedveket, de az ember alkalmazkodik, és megtesz pár dolgot azért akit szeret. Pl. nem mondja rá hogy fúj, még ha nem is tetszik neki valami.
2014. máj. 14. 11:47
15/20 anonim válasza:
Csak siman irtozik a nedvektol, nyalkas dolgoktol. Ha toled undorodna akkor szexelni sem akarna veled.
2014. máj. 14. 12:05
16/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Hát igen, az önbizalmamat kissé tönkretette, ugyanis tényleg sok nedvem szokott lenni, de nem tehetek róla.
Pedig szaga nincs is, max nagyon picit, de az természetes gondolom, és nem is rossz. egyszer direkt megkóstoltam, rossz íze sincs csak sós. Szóval nem tudom hogy tényleg mire érti hogy "fúj". De nem merem felhozni neki. Max szex közben, ha megint ezt fogja mondani..
2014. máj. 14. 15:17
17/20 anonim válasza:
szerintem ez nem a koron mulik én oké23 vagyok és szeretem mikor jó lucskos felőlem a számra is ülhet azt is imádom vagy el is élvezhet rajta:D öszintén mondom valami nincs rendben vele megérteném pl akkor ha más nőkel csinálne ezt de saját nőjével vagy feleségével na az már túlzás
2014. máj. 14. 15:37
18/20 anonim válasza:
Nem tudok, mit hozzá fűzni, az előttem hozzászólok már elmondtak mindent! Ez egy finnyás kis p*cs. Hány évesek vagytok amúgy?
2014. máj. 14. 15:52
19/20 anonim válasza:
Hát ez nagyon gáz! Velem nem lenne ilyen bajod! :)
2014. máj. 14. 15:53
20/20 anonim válasza:
Hát én pont ilyen vagyok, tetszik - nem tetszik, egyszerűen undorodom az emberi testnedvektől, igen finnyás vagyok, ez van. Nem állítom ,hogy normális dolog, valószínűleg nem. A barátnőmtől annyira nem undorodom, de inni sem iszok utána, de akkor amikor kell, nem vagyok annyira finnyás ,hogy ne csináljuk, utána jön inkább elő. Ne aggódj, mindenkivel finnyás ő is, nem téged tart undorítónak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!