Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéltem love.hu-ról egy csajjal az egyik kérdés hatására, aki bejelölte h 18cm a min, megkérdeztem tőle h 16/4-hez mit szólna és azt a választ kaptam, hogy?
Figyelt kérdés
..hogy NEM! szóval h próbáljak meg feldugni 1 vibrit magamnak 16-18centivel és máris megérzem az a 20mm különbséget h mennyire rengeteg!
:D most ez komoly h ennyire számít a péniszméret a Nőknek?
nem lehet normális szexuális életem 16/4 mérettel?
2014. máj. 14. 15:08
1/19 anonim válasza:
Nem kell foglalkozni az ilyen nőkkel! Buta egy nőszemély lehet.
2/19 anonim válasza:
Lehet normális szexuális életed alap esetbe, csak nem ezzel a csajjal :D
3/19 A kérdező kommentje:
..de most télleg kicsi ez a méret?
2014. máj. 14. 15:13
4/19 anonim válasza:
Annyival nem létezel a csajoknak
5/19 anonim válasza:
16 cm már átlag feletti jössz, 4 cm jó átlag vastagság, egy hüvely meg 8-10 cm, nincs az a nő, akinek ne lenne kellemetlen egy tövig betolt 18 cm.
6/19 anonim válasza:
Tehát egy (azaz 1!) csaj mondott valamit és te erre leszűrted azt, hogy _minden_ nőnek kevés leszel?
Fuck logic.
7/19 anonim válasza:
Love.hu-n rengeteg csajnál 18cm a beugró, de van aki 20-25cm-t jelöl meg. Az átlagnál kisebbet kiröhögik.
8/19 A kérdező kommentje:
de miért csinálják ezt ?:/
most már nehéz elhinni, h 'jó' ez a méret..
2014. máj. 14. 15:23
9/19 anonim válasza:
A gond az, hogy a szexuális kultúra a béka segge alatt van... A többit meg meg se említem, mert lassan már feleslegesnek érzem kimenni az emberek közé.
26/F
10/19 anonim válasza:
Most miért olyan nagy baj ez? Nekem is 18-22cm között ideális és ha már interneten ismerkednék bejelölném, h később ne kelljen csalódnom. Nem tehetünk róla, h nektek kicsi a farkatok, valakinek biztos jó...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!