Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik, férfiak, mi a jó ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, férfiak, mi a jó ebben nektek?

Figyelt kérdés

Már több pasim is kérte tőlem, hogy küldjek nekik telóra pikáns képet, pl a pu..imról. Kérdeztem a mostani pasimat (komoly kapcsolat) már hogy mire jó ez neki, de azt mondta hogy csak úgy jó megnézni, és ennyi. Napközben dolgozik.

De én ezt nem értem, küldtem egyet oké. De többet minek küldjek, úgyis jön hozzám minden délután, és láthatja élőben is. Akkor meg minek kér több fotót róla? Ezt majdnem minden pasim eljátszotta már. De mire jó ez nekik? Egy miért nem elég?

2014. máj. 14. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
majd ha szakítotok visszaél vele ennyi :)
2014. máj. 14. 17:43
 2/9 anonim ***** válasza:
édes faszom!!
2014. máj. 14. 17:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Biztosan nem visszaélés miatt kéri. De még ha akarna sem tudna visszaélni vele, nem látszik semmi a fotón, csak egy pu..i, meg popsi. Az meg így bárkié lehet. Jobb ötlet?
2014. máj. 14. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom az evidens, hogy így van mire kiverni. Egyébként pedig korántsem olyan hót' zicher, hogy nem használják fel ellened. Csak ennyi: "Nézd, ez itt a barátnőm".
2014. máj. 14. 17:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Kiverni napközben, munka közben, mikor este be is teheti?? Hááát, nem nagyon tudtok ezekről meggyőzni.
2014. máj. 14. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:
megmutatja a kollégáknak nemtom tőlem még soha nem kértek ilyet
2014. máj. 14. 18:47
 7/9 A kérdező kommentje:
na és ha megmutatja akárkinek, akkor mi van? Pu.ci pu.ci. Mind egyforma.
2014. máj. 14. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Attól hogy este beteheti még simán ki is verheti napközben ha épp eszébe jutsz, meg esetleg meg is nézi a képet és felizgul tőle.
2014. máj. 15. 09:44
 9/9 anonim ***** válasza:
tuti kiveri napkôzbe ra.izgatja,kell neki.a pasik 99%a kiveri a csaja mellet.az nèha jobb neki,de nem potolja a lânyt
2014. máj. 15. 21:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!