Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen perverz? És mit csináljak? És lányok, van akit ez izgat?
Felizgat a gondolat, hogy egy lány kikötözi a kezeimet és lábaimat egy ágy négy sarkához, és közli velem, hogy életem utolsó szexuális együttléte következik. Aztán szexel velem, ami ellen nem tudok tenni semmit sem, és utána levágja a golyóimat, ami ellen megint semmit nem tudok tenni. (Esetleg mást is eltávolíthatna, ha biztosra akarna menni.) Tudom hülyeség, mert akkor mindennek vége lenne, de ez engem felizgat. Meg tekintsünk el attól is, hogy értenie kellene a dologhoz, ha életben akarna hagyni, tegyük fel nagyon utánaolvasna előtte.
Mindenki az elsővel van elfoglalva, de milyen lehet a legutolsó?
Az első sokat jelent, persze, de az jelentene valamit egy lánynak, ha tudná, hogy vele volt az utolsó?
Van itt olyan lány, aki legalább elméletben izgatónak találja, ha ő lehetne a legutolsó valakinél?
ha most valaki felajánlaná neked, hogy megteszi, belemennél? :D
hogy miért vagy ilyen perverz, nem tudom, magamból kiindulva minden ok nélkül kialakulhat valamilyen beteg dolog az emberben :D
és, igen, biztos van olyan pszichopata nő, aki ezt élvezné, de az nem állna meg egy kis golyócsonkolásnál, az tuti
van egy kis kasztrációs komplexusod
de nyugi, mások is vannak igy
félelmetes de egyben izgató is
#13: tényleg az :)
De szerinted ez ilyen egyoldalú perverzség? Mármint hogy ha ilyen van (márpedig van), akkor van olyan is, akinek az a perverziója, hogy valakit kiherélne? vagy ennyire nem szimmetrikus a természet?
volt olyan kannibál aki önkéntest evett meg. elment az áldozat vacsorára önként
vannak ilyen beteg emberek. nagyon helyes ha nem szaporodnak!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!