Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor Szex függő vagyok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor Szex függő vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés

9 éve vagyok együtt a párommal. Az utóbbi években folyamatosan megcsaltam, amikor csak alkalmam volt rá. Alkalmi kapcsolatok, prostik, minden jöhet. Hiába szexelünk sokat, azon kívül még maszturbalni is szoktam.az a baj, h nem tudok lemondani nem is a szexről, hanem arról az érzésről, amikor elélvezek. Kockázatos kapcsolatokba is belemegyek sokx. Ezt úgy értem, hogy ha a páromnak még fél órája van a munka idejéből, és akkor találkozok egy csajjal a liftben, nem tudok ellenállni, és hazaviszem. Igaz eddig szerencsém volt. De az előbb utóbb el fog hagyni. 16-40ig akárki jöhet. Csak cigány nem. Napi 2-3x maszturbálok azon felül, hogy ennyit szexelek.

Tanács, kit keressek meg vele.mert egyre messzebb megyek, és egyre több kockázatot vállalok a szex miatt. Nem akarom, de ha jön egy alkalom, azt ki kell használni.

Köszönöm a válaszokat

2014. máj. 14. 17:52
 1/5 Andrea Henrietta ***** válasza:
Ezen a problémán nem tudom hogyha a szexuálpszichológus segíteni tud-e... de azért keress fel egyet, vagy ha nem, akkor egy önkontroll csoport is bevállhat. Vagy akár egy egyszerű pszichológus is segíthet, mert ha ilyen már- már "kényszeresen" csalod a párod, akkoraz lehet pszichés eredetű is. (mindamellett, hogy az élvezet hajt...)
2014. máj. 14. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
veled maximum a liftszerelő "megy haza", hülyegyerek
2014. máj. 14. 19:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Kamu!
2014. máj. 14. 19:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha ti nem tudjátok, hogy kell egy nővel bánni, hogy mit kell mondani, és mit kell csinálni vele, hogy feljöjjön hozzátok, az nem jelenti azt, hogy amit leirtam az kamu lenne.
2014. máj. 15. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi már csak ilyen amatőrök vagyunk.
2014. máj. 15. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!