Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szám felett, hiába borotválo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szám felett, hiába borotválom az arcom, a borotválkozás után is fekete pöttyök vannak, ami nekem nem tetszik, mit lehet tenni ellene? Engem zavar.

Figyelt kérdés

Szőr nő ott, de ha leborotválom, ugye nem lesz szőr, csak fekete pontok vannak a szám és az orrom közt, szőrtüszők ezek gondolom.

Csak rossz ugye, mert ilyen fekete vonal látszódik, pedig nem is szőrős ott, engem idegesít.

2014. máj. 14. 20:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lány vagy?!
2014. máj. 14. 20:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Fiú.
2014. máj. 14. 20:58
 3/16 anonim ***** válasza:
Ja akkor az nem gond. Ez mindenkinek látszódik, normális.
2014. máj. 14. 21:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a gond!Borotválkozás után nem lesz olyan a bőröd mint gyerek korodba.Barátkozz meg vele.
2014. máj. 14. 21:03
 5/16 A kérdező kommentje:
De olyan hülyén fest a fényképeken, hogy ott a szád körül egy sötét sáv.
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha fiú vagy akkor mit izgulsz? Én pl nem is borotválom csak 0ás géppel átmegyek rajta, borotvával csak kiigazitom az ívét:-) De ha téged ennyire zavar akkor próbáld meg gyantázni a bajuszod, akkor nem lesz pöttyös.

Hány éves vagy amugy h ilyenen problémázol már ne haragudj?

7/16 anonim ***** válasza:
Nekem kék borotválkozás után,és nem zavar!
2014. máj. 14. 21:06
 8/16 A kérdező kommentje:
21 , de a szőr lemegy, csak ugye ahonnan nő a szőr, az alkot fekete félkörívet a szám körül, és ez szerintem nem szép.
2014. máj. 14. 21:07
 9/16 anonim ***** válasza:

idióta

ilyen egy férfi! szőrös

2014. máj. 14. 21:16
 10/16 A kérdező kommentje:

De nem a szőr miatt van a fekete, hanem a szőrtüszők miatt, mert friss borotválkozás után a szőr lemegy, fekete pontok maradnak a helyén.

Arcom oldalán nincs ez meg, csak a szám körül látszik annyira.

2014. máj. 14. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!