Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szám felett, hiába borotválo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szám felett, hiába borotválom az arcom, a borotválkozás után is fekete pöttyök vannak, ami nekem nem tetszik, mit lehet tenni ellene? Engem zavar.

Figyelt kérdés

Szőr nő ott, de ha leborotválom, ugye nem lesz szőr, csak fekete pontok vannak a szám és az orrom közt, szőrtüszők ezek gondolom.

Csak rossz ugye, mert ilyen fekete vonal látszódik, pedig nem is szőrős ott, engem idegesít.

2014. máj. 14. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért van, mert a szőr töve még ott van. Gyantázd le ha babaarcot akarsz, de szerintem a te korodban az már inkább gáz.
2014. máj. 14. 21:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Fogj egy kést vagy egy ollót és VÁGD ki!
2014. máj. 14. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:
de a szőr miatt. az ott rövid szőr. ilyen egy férfi arca.
2014. máj. 14. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogyan és mivel borotválkozol?! Nem úgy tűnsz, mint aki már mindent kipróbált volna...
2014. máj. 14. 21:56
 15/16 A kérdező kommentje:

Borotvával. Használok borotvahabot, vagy gélt, ha van, és borotválkozom.

Szám fölött fentről húzom lefelé a borotvát.

Borotválkozás után after-shave-t használok.

2014. máj. 14. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Vághatod lentről fel, az hatékonyabb (tapasztalat), de ha a bőröd nem bírja, nagyon megsínyled.
2014. máj. 14. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!