Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány vagyok és a barátom már nagyon akar. Fáj mikor " bemegy"? Egyáltalán, hogy kezd majd neki? Baj ha picit félek?
"Fáj mikor " bemegy""??
Mi megy be? Te sem tudsz normálisan írni..
"a barátom már nagyon akar"
Én felnőtt nőként azt tanácsolnám neked, hogy várd meg, várjátok meg, amíg te is nagyon akarod.
Nagyon más érzésre és élményre számíthatsz, ha úgy kerül sor erre az eseményre, hogy legyőzöd a szorongásaidat és a félelmedet, és "megengeded", hogy megtörténjen, és nagyon másra, ha annyira szereted és minden porcikáddal kívánod a párodat, akiben emellett még meg is bízol annyira, hogy tudod, hogy "jó kezekben vagy", és te magad is nagyon vágysz már arra, hogy végre szeretkezhessetek egymással.
Az, hogy te ezt hogy fogod megélni, nem csak arról az egyetlen éjszakáról szól, hanem arra nézve is elég nagy hatással lesz, hogy hogyan fogod megélni a későbbiekben a saját nőiségedet és a szexualitásodat.
Az a jó, ha te is vágysz rá annyira, hogy az erősebb, mint bármilyen félelem. Valaki írta korábban, hogy ez egy oda-vissza dolog, ez nagyon igaz.
Nem baj, ha picit félsz. Ez szerintem természetes minden új dolognál. Az első nálam nem volt nagy élmény egyikünknek sem, idegesek voltunk stb. Az összeszokás után lett jobb. De mindenkinek más a tapasztalata. Az biztos, hogy jó, ha fel vagy izgulva, és igen, sokaknak fáj.
F
minden csaj ennyire parázik az elsőtől ? fiuk meg tök lazán veszik, legalábbis magamból kiindulva
Nyugodj meg, jó lesz csak ne szorongj rajta engedd el magad, meg ilyenek.. nem lesz semmi gond.
Kerdesre valaszolva, nekem iszonyatosan fajt mikor atszakitotta a szuzhartyamat. Pedig magas a turokepessegem, meg annyira fel voltam izgulva hogy gondoltam mar az se erdekel ha faj. Aztan elkezdte benyomni, es egy ilyen eles szuro fajdalom volt, hat leirni nem tudom mennyire rossz volt. Mintha nem is egy farkat nyomnanak beled hanem egy baseball utot. Es hiaba mondtam hogy lassan, mikor mar kicsit bedugta, reflexszeruen szinte benyomta tovig mert neki jo volt. Hat en par masodpercig azt hittem h en most ott szetszakadok.
DE! Ez kb csak fel percig tart, utana mar egesz jo volt. Nem mentem el, de azert elveztem.
Utana viszont 2 napig vereztem, sot pisiles utan is fajt mikor megtoroltem. De megeri :)
De azota az elso behatolas mindig picit fajdalmas, de max az elso lokesig. Dehat ez termeszetes szerintem. :) Szoval mindenki izel h tartogatja a szuzesseget meg szuz lannyal jo, hat en orulok h mar nem vagyok az es tulestem rajta.
Nem elijeszteni akartalak amugy, ez csak sajat tapasztalat :) ne parazz rajta, lehet nem is fog fajni. ha megis, ne vegye el a kedved a szextol, mert nagyon jo :) nekem ha minden szexnel atszakadna a szuzhartyam es ugy fajna mint az elso azt se bannam :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!