Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltekenykedo libanak tunnek ha elmondanam neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Van egy srac,akivel kb egy honapja beszelgetunk minden nap,chat,hivasok,sms ek stb,hetvegen talalkoztunk is,megcsokolt,tobb nem volt koztunk.Jol megvagyunk meg minden,de viszont emlitette egyszer h volt elottem egy lany,akivel csokolozott,azt monda h megbeszeltek,h csak baratok maradnak,de azota is mindig beszelnek,szinte minden nap,es engem ez zavar,hiaba is mondja azt,hogy csak baratok,es nem lesz koztuk semmi.Kerdezte,hogy zavar e engem h beszelnek,mondtam h nem tudom,holott igenis zavar.Nem akarok feltekenykedonek tunni,mert nem vagyunk egyutt konkretan,de azert megsem tartom helyesnek,hogy folyton beszel vele,meg ha nem csokoloztak volna..de igy? Mit tegyek?Olyan rossz igy,hagyjam h alakuljanak a dolgok maguktol?De rosszul esik h tudom h kozben meg mas lannyal is sms ezik,es nem tudom mit.Segitsetek2014. máj. 14. 22:29
1/2 anonim válasza:
ha összejöttök megmondod neki hogy ez így nem mehet tovább mert veled jár, viszont ha nem, akkor mindegy is.
2/2 Andrea Henrietta válasza:
Amíg nem tudod pontosan merre tart a kapcsolatotok, vagy hogy mennyire komoly, addig ne tedd szóvá. Mikor már konkrétan jártok, utána viszont nyugodtan megemlítheted. De akkor is inkább csak jegyezd meg, és ne vondd kérdőre. A férfiak nehezen viselik, ha felelőssége vonod őket, és ha tiltod neki, hogy beszéljen a lánnyal, akkor még inkább azt fogja tenni. Csak mondd el neki, hogy mennyire rosszul esik neked hogy más lánnyal beszél. De előbb mindenképp várd meg, míg komoly lesz a kapcsolatotok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!