Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem van a baj, ha 3 hónapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, ha 3 hónapja szexelek a barátommal és még egyszer sem volt úgy orgazmusom, hogy bennem volt?

Figyelt kérdés
Vele vesztettem el a szüzességemet, ő is velem, és valószìnüleg a gyakorlatlansága miatt az elején voltak problémák, nem állt fel neki rendesen. Mostmár mondhatni ez megoldódott, néha van hogy orálisan izgatnom kell hogy kicsit keményítsek rajta. Több pózt kipróbáltunk már, de eddig még csak úgy sikerült elélveznem, hogy a csiklómat izgatta. Mi lehet a baj? Idővel ez megoldódik?
2014. máj. 14. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
ez a normális. így jó
2014. máj. 14. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
30+
2014. máj. 14. 23:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, légy oly kedves és fejtsd ki :)
2014. máj. 14. 23:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáljatok ki több pózt is. Esetleg írj r Dowd paprára, ő itt a guru :D.
2014. máj. 15. 01:12
 5/7 anonim ***** válasza:
#1 arra utal, hogy a nők nagy többségének csak úgy van orgazmusa, ha izgatja a csiklóját. Ezek szerint Te is ebbe a 'csoportba' tartózol. Ha szoktál masztizni, akkor könnyebb lehet/lenne, hisz ismernéd a tested. Ez nem baj, tanulható, ráérezhettek idővel.
2014. máj. 15. 02:04
 6/7 anonim ***** válasza:

erre gondoltam valóban. lesz-nem lesz, nem para.

akkor izgassa a csiklódat amikor benned van. rögtön jobb lesz :)

2014. máj. 15. 05:48
 7/7 Andrea Henrietta ***** válasza:
Én amúgy az együttléteket csak a második partneremmel kezdtem el élvezni, de vele sem tudok a csikló izgatása nélkül elmenni. Próbáljátok ki úgy, hogy akkor izgassa/ vagy izgasd te magadnak a csiklódat, miközben benned van. Nekem úgy igazán fergeteges...
2014. máj. 15. 10:49

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!