Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások hogy csinálják ezt? Amikor kapcsolatban élsz,
mégis magányos vagy? Hiányzik az ölelés a csók, a
biztonság, kedvesség, persz a szex is de nem csak az.
Figyelt kérdés
42 éves nő vagyok, sok éves házasságaban, a kapcsolatunk kihület és nincs visszaút, már nincs. Elválni megoldás lehetne, bár a párom nem akar, igaz nem is tesz semmit hogy megtartson. A gond az hogy a ház amiben élünk az övé és az édesanyjáé, örökség igy nekem semmi nem jár belőlle. Marad számomra az albérlet, amit egyedül a keresetemből nem tudnék fentartani. Másfél éve nem volt köztünk semmi, és mással se volt szexuális kapcsolatom. Lassan nem érzem magam nőnek, kivánatosnak. Nem vagyok szép és nem vagyok csúnya, átlagos vagyok. Hogy lehet ezt hosszú távon kibirni? Vannak vágyaim, de lassan ott tartok ha egy férfi szexuálisan közeledne hozzám elmenekülnék, mert képtelen lennék levetkőzni előtte. Igazából azt sem tudom miért irok ide. Talán csak annyi az oka hogy ki kell mondanom (írnom) de képtelen vagyok bárkivel beszélni erről.
2014. máj. 15. 09:14
1/9 anonim válasza:
Sajnálom a helyzeted.
Vannak ilyen pasik is. Keresd az ő társaságukat. Valami biztos kialakul. Másfél éve nincs semmi. Az nem normális dolog.
Ha otthon nem kapod meg azt amit kellene. Máshol kell keresgélni.
28/f
2014. máj. 15. 09:23
2/9 anonim válasza:
Mindenki a saját életének a kovácsa! Ha nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban. Tegyél érte hogy felfigyeljen rád, kivánatos legyél stb.
Szerinted van valakije?
Előző voltam.
2014. máj. 15. 09:27
3/9 anonim válasza:
Igen, nehéz ez, idővel feltornyosulnak a rossz élmények, a sok veszekedés, és már nem tud egyszerűen úgy közelíteni egyik a másikhoz, ahogy az elején. Gyakorlatilag a saját elveit, gondolatait tagadja meg akkor.
Nehéz ez, több évnyi házasság után.
Még a híresebb emberek is néha "új lappal" indulnak, mert másképp már nem lehet ezt megoldani...
Sajnos.
2014. máj. 15. 09:41
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nincs senkije. Sok dolgot megpróbáltam, szerintem nincs olyan amit nem. Orvos, (teljesen egészséges), pszihológus, szexi fehérneű, szexmaszázs, minden amit csak ki tudtam találni, vagy tanácsoltak. Nincs változás. Neki igy jó kényelmes, és azt várja fogadjam el igy az életet. Akkor sem volt hajlandó változtatni amikor kimondtam hogy a kapcsolatunk végét jelenti ha nem változatunk együtt közösen. Fél hogy elhagyom de nem tesz semmit. Amig a mindennapi kényelme megvan addig neki jó.
2014. máj. 15. 09:42
5/9 anonim válasza:
Nehéz helyzet. De az ilyen esetek miatt, mint amilyen a tied is, ezek miatt nem ítélek el senkit kapásból, ha szeretőt tart. Mert egy 42 éves nő az még nem öreg, neki még szüksége van a testiségre. Nem szép megoldás, de ha az ő érdeklődése már végleg elmúlt irántad, kilépni meg nem tudsz, akkor félő ez az egyetlen megoldás, hogy ne sorvadj el...
De nem próbáltál beszélni vele erről?
Gyerekek vannak?
29n
2014. máj. 15. 09:46
6/9 A kérdező kommentje:
Gyerekeim vannak de már nagykorú mindkettő. De próbáltam beszélni vele, sokszor, rengetegszer! Nincs változás nincs semmi. Emiatt mentünk pszihológushoz is, hátha tud segiteni. De mivel a párom ott is passzív maradt igy sajnos ez is zsákutca lett. Gondoltam már arra hogy szeretőt tartsak, de félek. Félek az elutasítástól, hogy nem találna kivánatosnak, max szánandónak. Ördögi kör ami lassan felemészt.
2014. máj. 15. 10:04
7/9 anonim válasza:
Ki kellene probálnod a szeretőt. Addug nem tudhatod amig nem tapasztalod. Biztos felpezsdülne az életed. Lenne célod, stb
2014. máj. 15. 10:13
8/9 anonim válasza:
mindig van esély :) talán itt megtalálod a választ: "Garry Chapman: Egymásra hangolva" ez egy nagyon hasznos könyv lehet számodra rajtad áll meg akarod e menteni a menthetőt :) sok sikert
2014. jún. 2. 22:12
9/9 anonim válasza:
Ezen csak egy szerető tud segíteni...
A férjed csak annyiban különbözik a feleségemtől, hogy ő legalább hajlandó volt lépéseket tenni.
Hozzuk össze a feleségemmel, mert tökéletesen összeillenek. Én meg elveszlek téged feleségül. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!