Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan szerencsétlennek érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan szerencsétlennek érzem magam a barátomhoz képest?

Figyelt kérdés

Szeretnék szilikon melleket el is döntöttem,hogy amint lesz munkám rakok félre most találtam munkát de csak nyár végéig lesz és olyan rossz,hogy 3 hónap alatt csak kb 240 ezret tudok félre rakni a barátomnak sokkal jobb a fizetése mondtam neki ,hogy majd ő is beszállhat a gyűjtésbe :D

Szóval olyan csórónak meg szerencsétlennek érzem magam meg mivel nem kapok sok pénzt nem tudok magamra a 3hónap alatt költeni sokat havonta max 15 ezret fogok költeni csak a legfontosabb dolgokra szerencsére a szüleimmel lakom és így nem kell kajára meg ilyenekre.Csak így nem fogok addig jól kinézni nem lesz nagyon új ruhám meg stb.. ettől kicsit parázok.

2014. máj. 15. 09:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
olyan kilányos a nicked :D
2014. máj. 15. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha o jobban erezne magat ettol, akkor csinaltassa. En is adnek egy kis pluszt a farkamnak ha lehetne :d
2014. máj. 15. 10:34
 13/14 Noydra ***** válasza:
11:Mondták már, úgy párszázszor.:D
2014. máj. 15. 11:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem ertem miert van itt annyi negativ komi...

Ha azert akar melleket mert nem elegedett magaval akkor miert ne? Az a gaz mikor vki azert csinaltatja mert k....rvalkodni akar. En is szeretnek majd! mert nekem sincsenek melleim es nem erzem jol magam a borombe..

2014. máj. 15. 11:41
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!