Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szerencsétlennek érzem magam a barátomhoz képest?
Szeretnék szilikon melleket el is döntöttem,hogy amint lesz munkám rakok félre most találtam munkát de csak nyár végéig lesz és olyan rossz,hogy 3 hónap alatt csak kb 240 ezret tudok félre rakni a barátomnak sokkal jobb a fizetése mondtam neki ,hogy majd ő is beszállhat a gyűjtésbe :D
Szóval olyan csórónak meg szerencsétlennek érzem magam meg mivel nem kapok sok pénzt nem tudok magamra a 3hónap alatt költeni sokat havonta max 15 ezret fogok költeni csak a legfontosabb dolgokra szerencsére a szüleimmel lakom és így nem kell kajára meg ilyenekre.Csak így nem fogok addig jól kinézni nem lesz nagyon új ruhám meg stb.. ettől kicsit parázok.
Nem ertem miert van itt annyi negativ komi...
Ha azert akar melleket mert nem elegedett magaval akkor miert ne? Az a gaz mikor vki azert csinaltatja mert k....rvalkodni akar. En is szeretnek majd! mert nekem sincsenek melleim es nem erzem jol magam a borombe..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!