Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti vágytatok már arra lányok, hogy idegen pasik fogdossanak pl. a buszon?
Ez egy elég fura kérdés, pláne, hogy engem már egyszer egy öreg hapsi meg akart fogdosni, amikor teljes tömegnyomor volt a buszon és jó, ha levegőt kapott az ember. Akkor csak 15 voltam, így nem tudtam hogyan reagáljak erre, nemes egyszerűséggel ellöktem, amint elkezdte fogdosni a combom meg a fenekem. Utána még próbálkozott volna, de átfurakodtam a busz másik végébe, ahol kicsit több nő állt.
Akkor ez nagyon ijesztő volt nekem és nem hinném, hogy van olyan lány, aki örülne annak, hogy egy vadidegen végig fogdossa. De persze, lehet, hogy van kivétel
Most mit kell leszólni a kérdezőt? Buta a kérdés, de csak kíváncsi volt, hátha véletlenül van ilyen is. Mert akár lehetne ilyen lány is.
Valakiben felmerül valami és felteszi itt kérdésként, az már hülye, hát érdekes gondolkodásuk van egyes válaszolóknak.
Hát...
elgondolkodtam, és én fiúként nem vágyom arra, hogy a buszon lányok fogdossanak.
Visszafelé akkor ez kb. lehetetlennek tűnik.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!