Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (esetleg fiúk), van olyan, aki szeret úgy elaludni, hogy a p*ncijában vagy a fenekében van egy vibrátor?
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 11:02
1/7 anonim válasza:
exem, mikor este szexeltünk, és utána alvás volt, akkor volt hogy megkért, hogy ne húzzam ki, hagyjam benne. hiába lankadtam le közben :D
2/7 anonim válasza:
bár igaz, hogy olyan izmokkal tudott ott megszorongatni, hogy ha gondolta, mozdulatlanul egy perc alatt keményre maszírozott :d
3/7 anonim válasza:
Nálam ez kizárt dolog, mert akkor szarásról álmodnék.
F.
4/7 anonim válasza:
En is, es baratnom is szeretjuk :)
Ez altalaban ugy szokott menni, hogy en a puncijaban maradok, nekem meg felkerul egy vibrator, pont prosztataig, es alacsony fokozaton bekapcsolva marad. Egesz este kemeny vagyok benne, es reggelente iszonyat jokat szoktunk kefelni.
De szeretek ugy is elaludni hogy szimplan benne vagyok, o meg probalkozik fejni odalent hatha, de nem jon ossze sosem mert tul hamar elalszunk.
23/F/bi
5/7 anonim válasza:
mennyi vetítőgép van itt, anyám.
7/7 anonim válasza:
első vagyok (meg második is) nem vetítettem
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!