Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan adjam tudtára, h én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam tudtára, h én csak szexelni szeretnék vele? 24L

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok. kb. 2 hónapja lett vége a párkapcsolatomnak, ami 6 évig tartott. most egy hónapja megismerkedtem egy sráccal, aki nagyon tetszik és érzem h izzik köztünk a levegő. kívánom őt, nagyon vonzónak találom. le akarok vele feküdni minél hamarabb.

a baj csak az, ő ennél sokkal komolyabban gondolja velem a dolgokat, és bár látom rajta, h ő is kíván engem, nem akarja elkapkodni a testi közeledést, nagyon felnéz rám, folyton drága ajándékokat vesz, drága helyekre visz, láthatóan mindent meg akar tenni, hogy elkápráztasson. nagyon kedves és érzelmes fiú, hogyan adjam tudtára, h én nem tervezek hosszú távra, hanem csak (többször is) szexelni szeretnék vele? szívem szerint rámásznék, de látom rajta a tartást és így nem megy. adjatok tippet, mit tegyek?

2014. máj. 15. 11:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Talán mond meg neki?
2014. máj. 15. 11:05
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Bár még biztos nem hallottad, a szád nemcsak arra van, hogy orálisan kielégítsd vele ezt vagy azt a srácot, hanem arra is, hogy szavakat formálva információt adj át embertársaidnak.
2014. máj. 15. 11:06
 3/22 anonim ***** válasza:
44%

"le akarok vele feküdni minél hamarabb"

ringyó :D

2014. máj. 15. 11:07
 4/22 A kérdező kommentje:
miért? azért mert vágyom a szexre? szerintem ez tök normális dolog...
2014. máj. 15. 11:10
 5/22 anonim ***** válasza:
95%
Én nem ítéllek el azért, mert szexelni akarsz. De az nem tetszik, hogy ezért akarsz kihasználni egy olyan férfit, aki amúgy is ritkaszámba megy és minden nő ezen az oldalon egy ilyenért visong. Vagy becsüld meg és hűtsd le magad vagy köszönj el tőle szépen és hagyd békén.
2014. máj. 15. 11:12
 6/22 A kérdező kommentje:
pont ez az, hogy nem akarom megbántani, de borzasztóan kívánom...
2014. máj. 15. 11:19
 7/22 Noydra ***** válasza:
89%

Mond meg a gyereknek, hogy mi a helyzet. Ne használd ki, vagy tedd tönkre.

Aztán lehet belemegy:)

2014. máj. 15. 11:20
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
keresni kell egy más típusú emberkét erre a célra, aki ugyanazt keresi, amit te...
2014. máj. 15. 11:21
 9/22 anonim válasza:
39%
Mondd el neki, hogy nem tervezel kapcsolatot, de nem zárod ki a lehetőségét ha jól megvagytok. Így tudja mire számíthat, de azért küzdhet érted, hátha meg tud győzni. Velem volt már ugyanez, csak én F vagyok. Nem bántam volna meg akkor sem, ha csak szex lett volna a vége.
2014. máj. 15. 11:23
 10/22 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt akarom ,mint te .érzelmek nélküli szex kapcsolatot,ismerkedjünk meg.
2014. máj. 15. 11:23
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!