Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára, h én csak szexelni szeretnék vele? 24L
24 éves lány vagyok. kb. 2 hónapja lett vége a párkapcsolatomnak, ami 6 évig tartott. most egy hónapja megismerkedtem egy sráccal, aki nagyon tetszik és érzem h izzik köztünk a levegő. kívánom őt, nagyon vonzónak találom. le akarok vele feküdni minél hamarabb.
a baj csak az, ő ennél sokkal komolyabban gondolja velem a dolgokat, és bár látom rajta, h ő is kíván engem, nem akarja elkapkodni a testi közeledést, nagyon felnéz rám, folyton drága ajándékokat vesz, drága helyekre visz, láthatóan mindent meg akar tenni, hogy elkápráztasson. nagyon kedves és érzelmes fiú, hogyan adjam tudtára, h én nem tervezek hosszú távra, hanem csak (többször is) szexelni szeretnék vele? szívem szerint rámásznék, de látom rajta a tartást és így nem megy. adjatok tippet, mit tegyek?
"le akarok vele feküdni minél hamarabb"
ringyó :D
Mond meg a gyereknek, hogy mi a helyzet. Ne használd ki, vagy tedd tönkre.
Aztán lehet belemegy:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!